Quantcast
Till salu inom: ”

vintertält isabella capri snow säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Mycket fin och välskött familjevagn med upp till 7 sängplatser. Praktisk och välplanerad med bra utrymmen att packa mycket. Separat barnkammare som går att stänga så salongen blir "privat". Vagnen är extrautrustad för vinterbruk. Utrustning: * Gasolspis (3 plattor) med köksfläkt * Vask med kallt & varmt vatten * Kylskåp (gasol/el) * Vattenburen värme (gasol/el) * Golvvärme (el) * Antenn för digital TV * CD stereo * Gasoltank komposit * Kasett toalett (töms från utsidan) * Varmdusch * Dubbla takluckor * Stöldlås för dagkrok * Inbrottslås för dörr * Alla fönster med myggnätskasett och rullgardin * Sommartält Isabella (fullstorlek) * Tamburtält ("vintertält") Capri Snow Kontakta mig för mer info och bilder. Husvagnen är besiktigad, futktestad u.a. och gasoltestad. Vinterförvarad inomhus.
Säljer mitt vintertält som har måtten 180X140 cm, mått anpassade för att stå på campingar i Sälen. Tältet är använt en vintersäsong så det är i bra skick. Komplett med vagnskappa samt kappa över hjul för vagn med enkelaxel och gardiner. Kan tilläggas att på stativet så saknas plastfötterna som skall sitta längst ner mot marken. Det är dock inget problem om man skall ha ett trägolv i förtältet. Kan ta med tältet till Sälen vissa helger om så önskas. Jag svarar på e-post och sms, kan ha svårt att svara på vardagar 7-16.
Nu ska jag sälja mitt förtält då vi sålt vagnen. Det är ett isabella vintertält i bra skick pinnar och gardiner är med och allt är helt Jag städar källaren så billigare vid snabb och smidig affär :)
Vintertält Isabella Capri Snow. Färg: Marinblå - grå Helt nytt i kartong - aldrig uppackat eller använt. Kartongerna är märkta enligt nedan. 1. Isabella Capri Snow 169002406 2. Capri snow Zinox 34500085
Ouppackat aldrig använt vintertält med ställning. Färg som på bild. Kan skickas med bussgods. Nypris 5290kr hos TältVärlden