Quantcast
Till salu inom: ”

volvo 240 limousine säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Volvo v70

Grums
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

tjennare har en chevrolet astro som ja skulle vilja byta bort då ja vill ha nytt helg åk . den är besiktad 4 månader framåt för ja besiktade i fel månad då fick ja 2a på stötdämpare fram å de har ja bytt till helt nya, och på avgas värdet då köpte ja ny katalysator även en ny ljuddämpare och bytte till nya tändstift så ska noig inte vara några problem å besikta den igen. sitter inget innertak i den för där sitter de dubbla lager högtalar dämp matta. (silent coat) det är lite skönhets fel på den men inget som inte är svårt att fixa om man har lust. byte är intressant som tex volvo 240/245 LIMOUSINE eller mercedes LIMOUSINE eller annan stor bil som cheva eller dodge buss. kravet är att de ska vara besiktat å skattat. KOM MED FÖRSLAG kan även sälja då är de bud som gäller Maila,Smsa, eller ring kanskeske inte svarar om ni ringer då det är oväsen där ja jobbar.
OBS!! FÄLGARNA PÅ BILD MEDFÖLJER EJ!! ska nu sälja min limousine pga andra projekt. Den är EJ besiktad men har påbörjat en renovering som jag ej orkar slutföra. Det som Bla ska göras är: *fixa bromsar bak (fastrostat) *Byta stötdämpare bak *svetsa lite golv (det mesta är redan gjort) + mycket annat. Detta kan bli en j*vligt frän pilsnerhäck eller varför inte göra iordning den, eller stoppa i en v8? (tror inte det var så vanligt med sedan-limousine?) Reggad för 8pers det är för mycket att skriva så ring istället. pris: 10,000kr. Byte mot snöskoter kan vara intressant (inge skit) limon står i fredriksberg.
Bes till slutet av nästa sommar. Nya skivor och klossar fram. Kul sommarbil. Ev byte någon kul limousine. Kirunacab Pris 10 000.
Volvo fd limousine 760 ombyggd till pickup och dubbelhytt = 5 sitsig. Motor utbytt till B230 från V6.a flak ca 1.70. kanonrolig uddabil...tror inte du möter en likadan... Medföljer en kompl 745:a samt 240 turbofäljar m däck samt USA strålkastare Bortskänkes...allt för 5000:-
Besiktad till maj ut och skattad till juni. En skattning till våren sedan skattebefriad. Bra vinterdäck och sommardäck på penta fälgar.Det sitter en b23e med automatlåda i den. Cd med mp3 och usb inkopplat. Får åka 8 st i den. I körklart skick!