Quantcast
Till salu inom: ”

volvo 740 diesel säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

hej har en okapad volvo 740, den går som en klocka i motorn och växellådan, den är fräch och lite rost, fin inredning, *äliga papper= INTE PAPPERSFUSKAD *regnummer MDZ652 *dubbla lådor med smarta spärrar *varvtalsregulator med strömbrytare *b230f med m45 m40 *hatthylla *flak under bagarsluckan *ny bränsle pump + filter *all el funkar *elspeglar sommar däck på fälg ( dåliga däck) vinter däck på persus fälgar (nästan nya däck) *dimljus följer med (inte på) *940 front *90ans bakljus obs ljud och persus följer med vid bra bud. vet vad en okapad 740 som inte är pappersfuskad kostar så inga "skrotbud" för de hamnar i papperskorgen med en gång. pris bud eller bytes mot okapad diesel
Tjena,,,, Dags att sälja grabbens a-traktor för körkortet närmar sig. Traktorn i fint skick superfin i lacken ej rost. Motorn går som en klocka. Mellanvägg Flak Enkel låda med od (andra lådan följer med) Ingen bakruta utan skydd istället (praktiskt) men bakruta fås med Nya v-däck All el fungerar förutom klockan (ingen EPA el i den) Motor D24 Dimljus Singeltorkare T-lucka Elspeglar Har säkert glömt något, finns det något ni vill fråga om så är det bara att ringa eller maila Pris ej under 40000 kronor eller bud Mvh Stefan (pappa)
Tja, tänka nu sälja i väg min volvo som är besiktad men avställd, går väldigt bra, men måste bytas olja i v-lådan. I övrigt väldigt fin, knappt nån rost men finns nån liten fläck som knappt syns. Vid intresse kan bilder skickas. Pris: 5000kr BVSA Kan tänkas byta mot cross, endast skatte fri diesel bil eller skattefri bensin bil, eller nåt annat roligt.
hejsan. har en vit volvo 740 som jag nu vill sälja eftersom ja köpt en diesel istället. bilen har gått mycket bra den tiden jag har haft den. enda felet som finns på den är att en broms skiva är sne så det pulserar när man bromsar och att avgasröret har nog gjort sitt. skattad till januari o besiktigad november ut. hade tänkt mig runt 5000 kronor endast telefon kontakt. mvh markus
Hej! Tänkte kolla om det är någon som är sugen på att byta sin kärra mot min svarta ögonsten. Bilen i fråga är en mattsvart Volvo 740, som pinnar på som den skall. Den har rullat strax över 24xxx mil, och är skatt/bes till mars (gick igenom förra året utan anm.) Jag är sugen på att byta iväg den mot någon annan bil, märke/modell spelar ingen roll så länge den är skatt/bes. Bytesvärde ca 10,000, jag kan lägga pengar emellan om du känner att du har en dyrare bil. Som sagt, bensin, diesel, fram- eller bakhjulsdrift spelar ej någon roll. Dock är en turbomatad bil mera intressant! Har du något, tveka inte på att höra av dig! OBS! Endast byte!