Quantcast
Till salu inom: ”

volvo b16 motor säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Objekt eller reservdelsbil. Stod på en parkeringsplats när jag var liten på 70-talet och det var där jag köpte den. Har antagligen inte gått så långt. Förra ägaren berättade att han renoverade motorn (B16) och körde den direkt till parkeringen. Jag har startat motorn med startgas för flera år sedan. Den är bitvis ganska rostig, men på andra ställen förvånansvärt fräsch i plåten. Inredningen är helkass. Bilen har gamla identitetshandlingar men har fallit ur registret. Ring eller maila mig så berättar jag mer, men Anders 070-3273456 visar upp den.
Nu har du chansen att förvärva ett stycke svensk historia. I form av en 4-dörrars amazon från 1960 med B16 motor, 6 volts elsystem och tre tidigare ägare. Allt på bilen är i ett slitet och patinerat skick. Ytrost på både taket o motorhuven, så att du kan låtsas att den har stått i arizona o blivit solbränd. Den besiktades såklart med blankt papper förra året. Säljes till hbj. ej bytes. Maila ett bud eller för mer info. Om du har tur så kanske jag ringer upp om du lämnar ditt nummer.
Hej måste tyvärr sälja pärlan. Fullt kör bar. Bes med nån tvåa. En helgs arbeta .så är den färdig för å köras till bes med men sen är de lite fix här å var om man vill.Drivlina går kan .har renovera bromsar å lite på motor å lite annat.,nya däck å lite annat som torkare å armar,tändelar ,lås mm . Alla mätare funkar .sitter b16 i . Mvh Sebastian
Nu säljer jag Emilia, en mycket välskött träsnipa från 1952 Längd: 8,40 m Bredd: 3 m Motor: Volvo B16 (bensin) Sovruff för 2 personer Spritkök med 2 plattor Oanvänd pottapotti Länspump Badstege Båten står på land i Täby. Färdig att läggas i vattnet. Kontakta mig via telefon, kollar sällan mailen! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.