Quantcast
Till salu inom: ”

volvo bm 400 buster tekniska data säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Nu säjer vi våran trogna Volvo 70 då ungdomerna ska börja övningsköra och då duger inte automatisk växel låda. Bilen är i tekniskt mycket gott skick, doch så bär den pregel av lite små kaross skador här och där. AC'n har slutat fungera och kostar ca 5000kr att byte till en renoverad och 10000kr för en ny. I övrigt så fungerar det mästa helt perfekt. Full servicebok. Problemet med AC'n är tagit hensyn till i priset. Läder, automat, dragkrok, lastgaller, motorvärmare, radio/cd, sommar och vinter hjul på al.fälg. Besigtigad ua 2011-03-28. Skattad till april 2012.
hej har en volvo 320 buster som ska bort pga att jag har behov av en större maskin bustern är i bra skick och har helhydraulisk lastare och orbitrolstyrning motorvärmare bra snöskopa och finns även en liten lyftbom trimafäste på dessa fina däck nya fram och bra piggkedjor traktorn är inte ny men är utmärkt för att röja snö på mindre gårdar priset sätter jag till 26.500( jämför gärna) prutar inte en krona ring endast vid seriöst intresse av en vettig traktor mvh L-G 072-7370355
Hej har en gammal traktor till salu. Det är en Volvo BM Buster 320 med lastare. traktorn fungerar och går bra för sin ålder, bra brukskick. Ingår i priset gör: 1st snöskopa för lastaren 1st jordskopa för lastaren 1st bakskopa 1st snöblad 1 par snökedjor 2st släpkärror var av en klen och en robustare. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.