Quantcast
Till salu inom: ”

volvo bm 614 traktorgrävare säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Bil radio

Falkenberg
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Denna traktorgrävare har fått nya tänder på grävskopan. Det finns även en smalare kabelskopa och pallgafflar som tillbehör. Frontskopa ingår också. Däcken är i bra skick. Traktorn kördes senast i vintras och är fullt fungerande. En pålitlig, kraftfull och lättstartad grävare som når 4,2 meter djupt och en frontskopa som når 3,4 meter högt. Vikt 8200 kg. Maskinen har som sig bör en del skavanker och är naggad av tidens tand, men den fungerar bra och kommer att göra nytta många år till.
Denna traktorgrävare har fått nya tänder på grävskopan. Det finns även en smalare kabelskopa som tillbehör. Frontskopa ingår också. Traktorn användes senast i vintras för takbyte och trädfällning och är fullt fungerande. En pålitlig, kraftfull och lättstartad grävare som når 4,2 meter djupt och en frontskopa som når 3,4 meter högt. Vikt 8200 kg. Maskinen har som sig bör en del skavanker och är naggad av tidens tand, men den fungerar bra och kommer att göra nytta många år till. Den är lättstartad.
Lastväxlarvagn för traktor mycket kraftig med bromsar lysen Och lyfter 20 ton hyudralisk boggielåsning eget hyudralik system Intressekoll Traktorgrävare Volvo Bm 614 i mycket bra bruksskick nybytt motor lampa, bromsar, hyudralik fungerar... Kompressor till pisstunna morr funkar bra..... Winsch Sepson hyudralisk 4 ton enkel lina. Vagn bud från 90000:- Traktorgrävare bud från 35000:- Kompressor 5000:- Winsch 3000:- Endast pengar inga byten. Skickar inga Bilder Och är du intresserad ringer du!!!
volvo bm 614 fd traktorgrävare,stark och tät i hydrauliken,elen fungerar,bra bromsar,går mkt bra,70%-iga däck.ring för mer info. Pris 25000:-Tel.076-5658238 Billig transport ordnas
Gör det själv traktor Ing uppgifter om om maskinens kondition och dyl finns. Två skopor och gafflar medföljer Säljes i befintligt skick. Bud eller högstbjudande