Quantcast
Till salu inom: ”

volvo c202 valp lapplander 4x4 säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Bra och besiktigad Volvo Valp med årsmodell 1980 säljes: - Ny rem till generatorn - Ny Slagcylinder till kopplingen - Ny Tuta - Ny Bromsljuskontakt vid pedalen - Bromsar fungerar utmärkt, visad och avluftad hos Volvo verkstad - Rostfri chassi - Frihjulsnav (kostat mig 4000 kr inkl montering) - Besiktigad t.o.m 2014 - Skattebefriad - Allt fungerar så det är bara tuta och köra Bilen startar lätt och går bra i drivlinan. Rost runtom skärmar finnes. Dålig lack. B-körkort. Helförsäkrad.
Volvo Valp, C202 årsmodell 1981, en av de sista som är kvar av denna modell med öppningsbar framruta. - Nya tändstift, tändkablar, tuta, slagcylinder till kopplingen. - Besiktigad t.o.m. 2014-09-30. - B-kort - Motorvärmare, extra värme i kupén. - Skattebfriad. - plats för 3 pasagerare - Helförsäkrad för 137:- kr/mån (Trygg-Hansa) - Dålig lack och rost runt skärmarna Pris 19000:- eller högstbjudande B.V.S.A. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Volvo Valp C303 4X4 Mätarställning: 2606 mil Färg: Röd Karosseri: Transportbil - Skåp Info: Brandbil som varit i drift hos en svensk räddningstjänst. En "Valp" som har vait i drift tills nyligen, använts som brandbil. Fordonet är i gott bruksskickskick med hänsyn till ålder, div repor och skav. Brandbil som varit i drift hos en svensk räddningstjänst. Objektet säljs på internetauktion på klaravik.se, auktionen avslutas 11 okt Besök klaravik.se för mer information och bilder. klaravik.se Av handlare angivet registreringsnummer: AYG580
Säljer min Volvo Valp, pga tidsbrist. Motor är en B20 startar alltid och går bra, är en fungerande orginal vinsch på den, är lite rost runt om kaross, men balkar och underrede är bra. Däcken är inte original, det är för den skulle få bättre väghållning, har varit godkänd besiktning, men är nu avställda. Det är ett smärre elfel som jag inte kan lösa själv, men det som är gjort är, renoverat generator och bytt laddrelä, men den laddar inte, kan vara kabelbrott någonstans. Annars är det en fin maskin i övrigt, går som en klocka och tra sig fram där den vill. Billigare vid snabb affär. Inga byten. Inga telefonförsäljare eller skambud.