Quantcast
Till salu inom: ”

volvo cem central styrenhet säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Volvo s70

Ludvika
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

VOLVO S 80 T5 imp, Silverfärgad med några skavanker på lacken samt på vä sidospegel. men utan någon rost, mätarställningen står på 25185 mil. MEN MOTORN ÄR BYTT I JAN 2010 Problemet med bilen är att CEM styrenheten har lagt av och måste bytas. Vi har haft den inne på felsökning på Rejmes och fått prisuppgiften 11500kr för att byta den. bilen värderades av Rejmes om den lagas till 23-25000 kr. så antingen köper man den som en reservdelsbil. Eller så lagar man den och har en bra bil som går alldeles utmärkt.OBS bilen går ej att starta innan CEM boxern är utbytt. allting annat fungerar på den, såsom AC mm det är helskinn som klädsel och det finns drag på den. Det sitter just nu åretruntdäck på Alu på ,men det finns även sommardäck till den dock utan fälg. Vi säljer den pga att vi har en bil till och har flyttat till fastighet centralt.
********** * CEM S 80 * ********** Jag har en begagnad CEM (central styrenhet) Passar bland annat: Volvo S80 99-04 En av de företag jag rekommenderar är bland annat OBD Tuning som med lätthet kan byta CEM. (Skulle hellre välja det än någon klåpare som påstår sig kunna byta...) Volvo verkstäder arbetar endast med nya CEM och då kostar det minst 14000:-.
Begagnade Volvo CEM (central styrenhet) till Volvo V50/V40/C30 För att montera en begagnad CEM i din bil måste jag ha din gamla CEM skickad till mig för programmering. Begagnade CEM finns till följande Volvo V50 2004->> Volvo V40 2004->> Volvo C30 2007->> Pris 2500:- Alla begagnade CEM är testade med 3 månaders garanti från leveransdatum. Maila för info!
Begagnade Volvo CEM (central styrenhet) ink programmering för att passa direkt i din bil. Gäller följande bilar Volvo C30 Volvo S40 Volvo V50 Pris 2500:- begagnad CEM ink programmering Frakt tillkommer Jag kan även försätta den begagnade CEM i "NY läge" dvs exakt så som en ny orginal CEM är. Då kan den programmeras in direkt av din Volvo verkstad. Pris 3000:- begagnad CEM programmerad till "NY läge" Frakt tillkommer