Quantcast
Till salu inom: ”

volvo t24 traktor säljes

Volvo 945

Kristianstad
Traktor

Härryda

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Traktorn följde med i ett husköp och den tidigare ägaren har använt den till mindre arbetsuppgifter. Vi har dock ingen användning för den, så därför säljs den nu. Den har inte blivit körd det senaste året och säljs i befintligt skick. Står ca 15 km utanför Uddevalla (mellan Lane-Ryr och Frändefors) och hämtas på plats. Fler bilder kan skickas på begäran vid seriöst intresse.
hej har en volvo t24 som säljes som gör det själv traktor startar ej för tillfället då de e nått med tändningen, kördes dit den står. helhydralisk lastare med hemmabygd skopa i durkplåt av föregående ägare. tipp kolven till skopan ligger vid sidan om då fästen behövs byggas. o 2 slangar pressas 2spaks hydralpaket sitter i traktorn. pyspunka på h bakdäck men står sej några dagar. helt enkelt repobjekt pris 5500 biligare vid snabb affär men skänks ej bort då ingen dör av att den står där den står står mellan tidaholm o falköping i hångsdala
Säljer min lite upp målade t24 billigt endast denna helgen annars blir den kvar . Finns lite annat som kan köpas till eller bli med beroende på pris .. kom med bud endast seriösa bud svaras de på . Helst mail eller sms om de är intressant så hör jag av mig . Mvh Johan mer bilder kan ordnas om de behövs . 12v system är de på nu . ..söndag försvinner annonsen
Hej nu ska t24an säljas då ja inte har behov av den längre. traktorn är konverterad med en perkins a4.236 diesel startar direkt aldrig varit tjurig när det varit kallt ute. perfekt gårdstraktor stark i både motor å hydraliken. papper finns på traktor sitter även ny start motor på och en näst ny generator, finns mer att berätta om traktor. snö kedjor finns till. även en extra t24 allt finns utom motor. Ring för mer info. OBS Talar endast svenska!!! Obs. traktorn hämtas av köparen!!!
* En fin & trevlig Volvo T 24 säljes. * Årsmodell -54. * Traktorn är i bruksskick och startar fint. * Drivs endast på bensin. Kranen för omställning till fotogen är borttagen. * 6 voltssystem. Lampor fungerar runt om. En extra lampa som lyser bakåt. Batteriet är inköpt för 2 år sedan. * Däcken bak är fina. Dom i fram är nått sämre men gott fungerande. * Motorvärmare * Snökedjor med broddar skickas med. Ring eller maila vid instresse! Hälsning Patrik!