Quantcast
Till salu inom: ”

vw campingbuss surfbuss säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Volkswagen buss i bruksskick. Liten husbil. Fabriksinredning med eftermonterat kompressorkylskåp och 50 watts solpanel. Fungerar nog bra som surfbuss om man skaffar takräcke. Gasolkök och värme. Defekter finns om man vill fixa eller så kan man åka och campa direkt som den är. Skönhetsfel. Perfekt för två personer men går att sova fyra i om man vill. två 1,20 sängar. Gått ca 30000 mil varav jag kört dom sista 10000 på semestrar i Europa. 2,4 liters diesel som är rätt snål. legat omkring 0,8 L/mil. Besiktigad till januari nästa år. Ny drivknut och stötdämpare bak. Lättmetallfälgar och dragkrok, 1900 kg på E-kort. Svårt att svara i telefon dagtid på vardagar. Säljes för att jag skaffat en större husbil och har för många bilar nu. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
VW Transporter Årsmodell -98 Ca. 20 000 mil. 2,5l 5-cylindrig bensin/biogas, går mkt bra. Fullstor bensintank 80 l. Billig i drift med biogas, ca: 10-11kr/mil. Miljöbil -inga trängselskatter och fri parkering i många kommuner. Automatisk växellåda. Långa modellen, 330. Både SoV-däck på LM-fälg. Motorvärmare/kupèuttag. Bensinvärmare -Eberspächer Airbag förare. Rejäl frontbåge med 3 st Hella rallye blue extraljus. Fjärrstyrt centrallås/Defalarm. Bra högtalare, slutsteg och 10' bas, (Mot 1500kr tillägg medföljer en CD/MP3/DVD/USB/AUX stereo med lös skärm). Besiktigad t.o.m. mars 2012 Skattad t.o.m. maj 2012 Reg. Nr: HRG661. Hembyggd campinginredning Isolerad bodel Registrerad som lätt lastbil med boinredning, 5 bältade platser "Rock n' roll soffa" som i en handvändning förvandlas till en 115 cm bred säng. Vid behov kan även golvet bäddas. Flera skåp för husgeråd etc. Tvålågigt Primus gasolkök i utdragbar låda. 10-liters vattendunk med elpump. 12-volts kylbox. Flera 12-volts cig. uttag. Läslampor. Dubbla batterier. Tonade rutor, gardiner, mörkläggningsgardiner. Lastutrymme längs ena sidan med plats för surf,vindsurf, kite, skidor, snowboards m.m. Bussen har varit i min ägo sen 2003 då den hade rullat 6000 mil. Efter flera problemfria långresor har familjen nu tyvärr växt ur den. Mer diskret än Westfalia, Reimo husbilar vilket gör det enklare att "tjuvcampa" i t.ex. Frankrike. Sökord: husbil, husbuss, campingbuss, surfbuss, folkabuss, vw. Ring för mer info! Försök till prutning sker på plats, inte på telefon eller mail!!!
Säljer nu vår fina surfbuss då familjen växt. Det är en volkswagen transporter cambmobile som är i mycket gott skick. Det är en ovanlig och eftertraktad campingbuss, med väldigt smarta lösningar och av mycket bra kvalité, byggd i Åkersberga. Manuell 5vxl bensin 89:a Strax under 13000 mil Skattad 4 bältade sittplatser 2 sovplatser cdstereo med auxutgång (för att lätt koppla till mobilen) Elluttag på utsidan om man vill stå på camping. Gasolkök två plattor, vattentank, vask med kran och elektrisk pump, kylskåp som körs på antingen gasol eller el. (vi har endast fyllt gasolen en gång/år trots att den använts mycket) Vi har tyckt att planlösningen är väldigt bra, då man kan stå och laga mat även då sängen är bäddad, och så finns det ett rejält bagageutrymme, där man kan förvara mycket packning utan att den är i vägen. Inredningen är vit och ljusgrå och i väldigt fräscht skick. Orginalgardinerna som är enfärgade ljusgrå finna kvar om man föredrar det framför de nya, mer färgglada. Sängen bäddar man genom att dra ihop och fälla ner stolarna fram och soffan bak, och sedan lägga på en bäddmadrass. När man inte har sängen bäddad kan man vända på framsätena så man sitter mitt emot baksätet. Vid senaste besiktningen fick vi blanka papper, och så har det varit tidigare också. Den är nu besiktigad till 1:a december. Bussen funkar felfritt, startar alltid och tuffar på utan problem. På vintrarna har vi haft den i varmgarage, och så hade även de gamla ägarna gjort (ett äldre par som hade haft den i många år). Vid försäljning finns två alternativ. Just nu finns en stor reva/ buckla på bakdörren. Vi vill ha 34 000 för den i nuvarande skick, med revor på dörren. Och 42 000 för den om vi reparerar den innan försäljning. Detta är ett så kallat höstpris. I våras hade vi köpare på den för 49 000, så det räknar vi med att kunna få även nästa vår om vi inte får den såld för 42 000 nu. OBS! (reparationen av dörren är nu påbörjad). Vi har fler bilder att skicka, och kan även ta nya foton om det är några specifika bilder som önskas. Jag föredrar mailkontakt. Mvh
Fin luftkyld Volkswagen Sporter Campingbuss/Surfbuss från 1980. Startar alltid lätt och går fint. Mycket utrustning och många finesser. En och samma nyckel till alla dörrar (!). Besiktigad utan anmärkning den 3 sept 2013 (nästa besiktning ska ske sista juli 2015). Bäddas till dubbelsäng på nedervåningen, och taket lyfts enkelt rätt upp och hålls på plats automatiskt och bäddas till en stor dubbelsäng för två vuxna på övervåningen. Enkelt för en person att själv fälla upp och ner taket. Matbord som kan fällas ihop ingår. Cykelställ för två cyklar ingår och medföljer utan extra kostnad. Radio med kassettbandspelare och extra högtalare som kan vridas bakåt. Drar 1,3 l/mil (bra för att vara en husbil!), bensinmotor, går fint och jämnt att köra i 110 km/h om så önskas (topphastighet ca 120 km/h). Registrerad för förare +3 passagerare (sammanlagt fyra personer, alltså). Tvåplattors gasspis, diskho, två kylboxar (en som kan drivas på batteriet). Trefas-uttag både bak och fram och eluttag i bilen, så att batteriet kan laddas och övrig elektronik drivas på extern el. Två batterier som kan serie- eller parallellkopplas, eller kopplas in separat. Adapter till vanligt eluttag medföljer, samt förlängningssladd som exempelvis kan användas på campingplatser där elstolpen står en bit bort. Spisen står på ett skåp som kan vridas ut på ett gångjärn, så att man kan stå utomhus eller i förtältet och laga mat. Förtältet på bilderna medföljer och är enkelt att montera på fast monterad skena på bussens sida. Packuttrymme säkrat med galler på taket ovanför förarhytten. Bra platseffektiva skåp för förvaring. En del köksutrustning medföljer, liksom domkraft, varningstriangel, några lämpliga verktyg mm. Två uppsättningar gardiner följer med. Invändig belysning på båda våningarna, pilotbelysning fram m.m. Klocka, barometer, spegel på övervåningen. Gasdriven värmefläkt medföljer. Alla visare, lampor och knappar fungerar fint. Hastighetsmätaren visar rätt hastighet, bensinmätaren fungerar korrekt, liksom övrig instrumentering (ganska ovanligt på gamla folkabussar). De enda anmärkningarna jag själv kan ha är att däcken är lite uttorkade samt att originalvärmen inte fungerar (det är dock det vanliga på gamla bussar, men här finns alltså gasvärme, samt någon slags Ebersprecher som jag aldrig prövat). Det finns också fler tillbyggda finesser och funktioner som jag inte har använt och inte vet hur eller om de fungerar (som exempelvis en tv-antenn och tillhörande antennsladdragningar, en del knappar och uttag etc). Perfekt buss för den som vill ha frihet-i-en-box. Nybesiktigad och genomgången är den i princip redo att köras jorden runt. Lätt och billig att laga om något skulle gå sönder (modellen vanlig och känd i hela världen). Ingen krånglig elektronik, inga datorer och dylikt. VW Transporter, Volkswagen. Pris: 37500 eller högstbjudande. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Besiktad U.A. fram till 2015-03-31 Skatt till 2014-04-30 Folkabuss vw multivan i bra skick säljes. Bäddbar. Bord. Mörkläggningsgardiner. Dragkrok. Tar 7 passagerare. Nya M+S däck. Servo, Elhissar, Elspeglar,Clås, Uttagbart baksäte ger stort lastutrymme. Bra motor och växellådan Bra som surfbuss, crossbuss eller campingbuss, partybuss... 073-9962571 Mvh-Micke