Quantcast
Till salu inom: ”

vw bubbla motor säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Hej, säljer nu min fina bubbla som renoverades 2007.Bilen går fin i motor o låda,när jag köpte den 2009 var den bes med blanka papper.Själv så har jag kört bilen ett få tal gånger tills bes gick ut,sen så har jag haft bilen i garage på grund av att jag blev sjuk o har inte tid med min fina bubbla.Därför säljer jag bilen så som den står obes o avställd för 30 tusen kr prutat o klart,annars behåller jag bilen tills jag får hjälp att bes den o då säljer jag den till våren för 35 tusen kr.Vid fråger så kan du maila eller ringa.
Här säljer jag min pärla! Bilen är mattsvart, har 24volts batteri, Ed Hardy klädsel. För mer information kring motor så sök på registreringsnummret. CYR683 Den har gått bra de sommrar jag använt den. I sommras började den strula och pga brist på garage har jag inte fixat den. Ring/maila för info. Är man händig går det att fixa den snabbt. Pga fixandet säljs den också billigt. Ännu billigare vid snabb affär.
Bmw 328 touring som gått 26 093 mil. Färg: Dunkelblau, Manuell växellåda, Abs bromsar, Airbag förare , Airbag passagerare urkopplad, Ac, Cd spelare, Centrallås, Gummimattor i kupé och Bagageutrymme, Elhissar fram, Motor & kupévärmare, Vinterdäck-dubb på 15" alufälgar, Fina sommardäck på 17" alufälgar, Servostyrning, Sportstolar, Rost finns, Regelbundet servad. Drar 0,75L/ mil landsvägskörning. Dragkrok ej monterad. Har gått fint de sju åren jag ägt den. Ev kan VW bubbla tas i inbyte.
VW Bubbla 113 svart från 1960 i fint skick, har endast rullat 5700 mil. Mycket tid och pengar nerlagt på bilen. Förarstolen är sliten i överkant annars härlig patina på inredningen. Går mycket fint i motor och låda. Besiktigad och körklar bil, nästa besiktning senast 2013-11-30 Tillfälle att komma över en mycket fin bil. Säljes för endast 35.000:- Pris kan diskuteras vid snabb smidig affär.
I princip orörd orginalbil besiktigad ytterst lite rost. Tyvärr är motorn bytt till en ngt välmående hyfsat tät 1500 motor. Nyrenoverade bromsar runt om och allt i bromsväg bytt me nya cylindrar backar osv. Måste inte bli av med den så inget tokprut. Rost som finns är dörrar i nederkant och ett litet hål på varje sida fram i hjulhus samt reservhjuösbaljan och höger fotsteg börjar bli mjukt! Mycket fint Crome!