Quantcast
Till salu inom: ”

wascator säljes

F

Tidigare annonser till salu

Nu har du chansen att komma över en kvalitétstvättmaskin till nästan ingen kostnad alls. Det är en Wascator-maskin med kapacitet på 7,5 kg som har normalhastighetscentrifug och som är perfekt för bönder eller smutsigt folk som inte klarar av att leva med en vanlig tvättmaskin. Maskinen hämtas i centrala Borås för en billig peng. Om du har kattburar eller andra bra kattsaker, har du förtur till maskinen, eftersom jag bedriver ett katthärbärge. Då kan jag tänka mig att byta jämt! Kontakt endast via telefon
Tvättmaskin Wascator v74 Tvättmaskinernas volvo 240 som bara går och går. Om den skulle gå sönder kan man själv laga den (ingen dator). Vi har haft den till att tvätta div hästprylar och mattor. Säljes som repobjekt alt reservdelsmaskin pga att jag tagit värmeelementen till en annan maskin. Maskinen fungerade utan mankemang när den fick agera donator. 3 nya element kostar ca 1000 kr på Wascator Ring helst Mvh Per Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Wascator tvättmaskin, bättre begagnad, servad av Köksspecialisten i Åstorp. Köpt för 7000:- Ej använd sen jag kom över den. För stor att få ner i vår källare. Går på kallvatten. Se bilder för specifikationer. Torktumlaren är det heller inget fel på, den fungerar men den har inget större enskilt värde så därför kan den ingå i köpet. Pass på, gör ett klipp! Först till kvarn. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Philips WASC 700 - en trådlös obegränsad lyssnarupplevelse Lagra hela din CD-samling på en 40 GB hårddisk och lyssna på musik i alla rum. Du kan lyssna på olika musik i varje rum och du kan låta musiken följa dig överallt i huset. Enkel navigering och kontroll och ljud med mycket hög kvalitet En huvudenhet + två slavenheter. Inköptes för 10.000 kr.
Kylskåp Husqvarna 60x180 50:- Frysskåp Husqvarna 60x 180 350:-SÅLD Diskmaskin Electrolux 60 150:- Fläkt UPO 60 250:- Micro Wascat 100:-