Quantcast
Till salu inom: ”

kyl frys säljes

Kyl och frys

Sundsvall
Kyl/Frys

Oskarshamn
Kyl&frys

Göteborg

Tidigare annonser till salu

Varför inte bo bekvämt o bra under siestan?! Hyr ut två lgh hela siestan från den 26maj till den 29maj. Den ena är på 67m2 och där är två dubbelsängar, finns även plats till madrasser. Kan ju givetvis duscha, laga mat har stor kyl o frys. Tar max 6 personer. Ca 10min gång till festivalområdet. Den andra lgh är på 75m2 en dubbelsäng och en enkelsäng men gott om plats till madrasser. Max 6 personer. 400kr/person per natt eller enl.överkommelse. Ring gärna är inte ofta på mailen.
Hej Jag har en ljus öppen 3:a som ligger mitt emot Selma lagerlöfs torg. 3 min till Torget, 17 min med buss till stan.. Stort kök, ny spis ny kyl/frys.. Jag söker en större 3:a eller en 4:a max hyra 6000.. Vill gärna byta omgående då denna hyra är alldeles för hög för min del! Har ni frågor om lägenheten så skriv gärna ett mail, eller skicka ett meddelande till min mobil, då jag oftast är upptagen på dagarna och inte kan svara i telefon!!
Kylen/frysen är fullt funktionsduglig men har några år på nacken. Den är över 10 år. Men är fin och välhållen. Funkade alldeles perfekt när vi stängde av den och håller temperaturen bra i så väl kyl som frys. Är digitala inställningar på den och man kan välja temperatur med några knapptryck. Den varnar även om temperaturen stiger i skåpet. De är tre lådor i frysen och fyra hyllor och en grönsakslåda i kylen. Höjd 194 djup 60 och 60 bred.
Hej! Jag heter Ulrika och har en 1a på 28 kvadrat vilken jag hyr av Chalmers studentbostäder. Den är fräsch, rymlig och har bra läge precis bakom Poseidon. Egen dusch, garderob, frys, kyl, fransk balkong, tv, Internet, takterrass, tvättstuga på samma plan med mera. Vill hyra ut den möblerad i andrahand över sommarmånaderna då jag ska jobba på annan ort. I hyran ingår el, varmvatten och internet. Om Du är intresserad och/eller har frågor, tveka inte att höra av Dig! MVH Ulrika Eriksson, dietiststudent GU
Lägenheten är på 63 kvm med öppen planlösning. Stort helkaklat badrum . Rymligt sovrum med -säng Uthyres fullt möblerad med: 40" LCD TV med digital-tv från Bredbandsbolaget 100 Mbit trådlöst fiberbredband från Bredbandsbolaget Fullt utrustat kök med micro, diskmaskin, kyl och frys Bra förvaringsmöjligheter Hyra 7000 kr/månad (insättning på konto senast den 27:e varje månad) Deposition 11000 kr. Du som söker ska vara rökfri och utan pälsdjur. Vid intresse maila och berätta lite om dig själv