Quantcast
Till salu inom: ”

yamarin 56 sc säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Yamarin 435

Örebro
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Yamarin 56 Side Console är en trivsam båt för mångsidigt bruk. Det är en stilren öppen båt med stor sidopulpet som ger ett sällsynt gott skydd utan att ge avkall på sikten. Förarens plats är i mitten vilket säkrar en utomordentligt balanserad gång. Då man använder båten som förbindelsebåt kan fören fungera som lastutrymme och under dagsutfärder kan ett bord eller en solbädd monteras mitt i sittgruppen. Årsmodell 2009 på båten motor Yamaha F 80 årsmodell 2011 inkl startspärr allt fabriksnytt.Ord pris 269.000:- Nu 217.000:- inkl montering av motorn. Kontakta oss för pris med annat motoralternativ.
Båt och motor är i "nyskick" , årsmod. -08 Extra tillbehör: Akterkapell Utrustning utöver Standardutr. se Fabr.lista. GPS/Plotter Garmin 520S inkl. ekolod Sjökort Vänern, Vättern, Bohuskusten Kompass Flagga m. rostfri stång Plätt och dragg inkl. kätting/rep. Förtöjningslinor och kilar Lås och kätting av högsta kvalitet Motor Yamaha -80 hk Gångtid 105 timmar Motorlås 2 års Fabr. garanti Båtvagn 30 km. fabr. CE-släpet med belysning och kullås. utr. med gångplatta för enkel upptagning. Mer information ges vid förfrågan.
Yamarin 56 SC -11 med Yamaha F80 -12 till ett riktigt superpris. Dett är en båt som kan användas till det mesta och går mycket fint i sjön. Lätt att traila. Yamarin 56 SC är en trivsam båt för mångsidigt bruk. Det är en stilren öppen båt med stor sidopulpet som ger ett exceptionellt gott skydd utan att ge avkall på sikten. Förarens plats är i mitten vilket säkrar en utomordentligt balanserad gång. Fören fungerar som lastutrymme då båten används som förbindelsebåt och under dagsutfärder kan ett bord eller en solbädd monteras mitt i sittgruppen. Fabriksnytt Vinterpaketpris: 209 000:- Förr 256 000:-