Quantcast
Till salu inom: ”

äggkartonger säljes

Bremen 3D8

Örebro
F
F

Tidigare annonser till salu

Haft höns för några år sedan och nu rensar jag förrådet och vill bli av med samtliga kartonger/förpackningar. Kanonpris och bra begagnat skick. 30 pack och 18 pack samt kartonger för äggbrickor. 30 -pack begagnade ca 3000st , 500:- för samtliga. 18- pack oanvända 200st , 200:- för samtliga. Äggkartonger ca 100st , 300:- för samtliga. OBS! Kontakt endast via telefon och sms!
I denna oemotståndliga äggkartong göms 18 naturtrogna miniägg av ädlaste marsipan. Naturella, eller smaksatta med exempelvis apelsin och cognac. Välj och vraka bland påskens härligaste godsaker! Du hittar oss på Kronan H1 i Luleå. Kika in på vår hemsida för ytterligare information! http://www.frostchoklad.se
Känner mig nu tvungen att göra mig av med mina små mysare då jag inte längre har lika mycket tid för dem på grund av mitt jobb. Två vattenagamer, en hona, 9 år, som heter Ziggy och en hane, 8 år, som heter Frodo. Båda två är handtama och tycker om att få vara med i hemmet. Ziggy är social och tycker om att klättra på allt och alla. Frodo är lite mer tillbakadragen. Men han lär sig fort att lära känna nya människor. Ömsningen har det aldrig varit några problem med. Mat och avföring fungerar som det ska. Med jämna mellanrum har de också ynglat av sig, så aveln är det inte heller några fel på. Jag har haft dem i 1½ år och som sagt så måste jag finna ett nytt hem till dem. Jag vill att de kommer till ett hem där den nya ägaren vet hur man tar hand om dem. Det som följer med är: - Ett stort terrarium med inredning, se bild. Höjd: 130 cm med hjulen 150 cm Bredd: 150 cm Djup: 70 cm - Tillhörande lampor (lysröret byttes nov. 2010) - En del plastlådor som man kan använda till att föda upp och förvara foder i. - Vattenskål - Jag har en del möss kvar som också följer med, dock medföljer ingen bur till dem. - Extra lampor, filt, nät - spån, torv och äggkartonger (till foder) För mer info är det bara att ringa =)
Har slutat med höns och har 145 st nya delbara 12 packs äggkartonger kvar som jag gärna säljer. Nypris 195kr /184 st