Quantcast
Till salu inom

"äggkartonger säljes"

Hudiksvall
14 dagar

Vaktlar japansk jumbo

150 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Ägg 6-pack, Bistro

129 kr
NYTT Room99
Butik

JaBaDaBaDo Äggkartong

149 kr
NYTT Babyland

Tidigare annonser till salu

Övrigt  ·  Piteå

Kackerlackor

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 8 dagar
Trött på att köpa små dyra syrsor på djuraffären ? Då har jag lösningen: Den argentinska kackerlackan Blaptica dubia. Blir upp till 6cm som fullvuxen. Låter inte, luktar inte, klättrar inte på glas, tålig, lätt att odla, äter allt. Odlas i väl ventilerad hammarplastlåda med äggkartonger på varmt och mörkt ställe, perfekt över kylskåp. Nån grönsak som foder för vätskan, torrfoder för katt, hund, fisk, hönsfoder, bröd, havregryn mm.mm. Har ca 50st till övers i alla storlekar, hanar och honor för att få igång en egen odling. Hämtas här.
100 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Luleå

Marsipanägg

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 14 dagar
I denna oemotståndliga äggkartong göms 18 naturtrogna miniägg av ädlaste marsipan. Naturella, eller smaksatta med exempelvis apelsin och cognac. Välj och vraka bland påskens härligaste godsaker! Du hittar oss på Kronan H1 i Luleå. Kika in på vår hemsida för ytterligare information! http://www.frostchoklad.se
39 kr
Blocket.se
Reptiler  ·  Karlstad

Två mysiga vattenagamer söker nytt hem

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Känner mig nu tvungen att göra mig av med mina små mysare då jag inte längre har lika mycket tid för dem på grund av mitt jobb. Två vattenagamer, en hona, 9 år, som heter Ziggy och en hane, 8 år, som heter Frodo. Båda två är handtama och tycker om att få vara med i hemmet. Ziggy är social och tycker om att klättra på allt och alla. Frodo är lite mer tillbakadragen. Men han lär sig fort att lära känna nya människor. Ömsningen har det aldrig varit några problem med. Mat och avföring fungerar som det ska. Med jämna mellanrum har de också ynglat av sig, så aveln är det inte heller några fel på. Jag har haft dem i 1½ år och som sagt så måste jag finna ett nytt hem till dem. Jag vill att de kommer till ett hem där den nya ägaren vet hur man tar hand om dem. Det som följer med är: - Ett stort terrarium med inredning, se bild. Höjd: 130 cm med hjulen 150 cm Bredd: 150 cm Djup: 70 cm - Tillhörande lampor (lysröret byttes nov. 2010) - En del plastlådor som man kan använda till att föda upp och förvara foder i. - Vattenskål - Jag har en del möss kvar som också följer med, dock medföljer ingen bur till dem. - Extra lampor, filt, nät - spån, torv och äggkartonger (till foder) För mer info är det bara att ringa =)
950 kr
Blocket.se
Djurtillbehör  ·  Söderköping

Äggkartonger

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Har slutat med höns och har 145 st nya delbara 12 packs äggkartonger kvar som jag gärna säljer. Nypris 195kr /184 st
125 kr
Blocket.se

Hittar du inte det du söker?

Prova någon av dessa sökord