Quantcast
Till salu inom: ”

äkta ölandshöns säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Canada goose

Linköping
Tjej plånbok

Malmö

Tidigare annonser till salu

Nu säljer jag några 5veckors kycklingar från mina ÖlandsHöns med genbanksintyg. Det finns 12 kycklingar varav 4 är tuppar. Säljes främst i grupper om 3. (två hönor och en tupp) Vill du ha en egen flock som ger dig ägg nästa sommar (från att dom är ca 20veckor) eller vill du ha några som du slaktar i höst? Välj själv! Två hönor och en tupp för för 200:- annars 75:- styck.
Äkta Ölandshöns samt kycklingar säljes. Kycklingarna har ruvats och kläckts fram naturligt - ej kläckningsmaskin. Hönsen och kycklingarna går fritt ute och de äldre är goda värpare. Bland de åtta kycklingarna finns fyra tuppar och fyra hönor. Ring för foton och mer information.
Tre st helt underbara tuppkycklingar födda i somras önskar komma till nya varaktiga hem. Ta tillfället i akt och utöka din besättning med ny arvsmassa. Dessa kycklingar är ruvade och kläckta på naturligt vis, Ej i kläckningsautomat. Om kyclingarna får komma till samma hem så kan även någon höna säljas med i gruppen.
Hönsflock med 8 hönor och 1 tupp av rasen Ölandshöns. Djuren är under ett år. Äkta genbankshöns, genbanksintyg medföljer. Säljer endast hela flocken tillsammans.
Har för många tuppar av den gamla lantrasen Ölandshöna, de är födda i somras och är mycket sällskapliga ,snälla och otroligt vackra. Nya hem sökes