Quantcast
Till salu inom: ”

äkta louis vuitton väska säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer min original Louis vuitton MONOGRAM CANVAS STRESA PM Smått använd men i mycket gott skick in och utvändigt. Väskan är äkta , vilket syns på den bruna färgen på lädret, då endast de äkta väskorna oxiderar och får en mörkare färg. I väskan finns även serienummer. Dust bag kvitto följer me Storlek: 15,7 "x 8,6" x 8,3 "Alla mått är i inches - att översätta till centimeter, helt enkelt multiplicera med 2,54 MONOGRAM CANVAS STRESA
Jag säljer min Louis Vuitton väska i modellen "croissant". Väskan är självklart äkta, har äkthetsbevis (gift receipt), dust bag och kartong. Väskan är använd högst 10 gånger, med andra ord så är den i mycket gott skick. Tyvärr detta inte min typ av väska (det var en gåva) och den har därför inte blivit använd så mycket som den förtjänar. Vill du se fler bilder så mailar jag dom gärna! Oseriösa köpare undanbedes. Pris kan diskuteras vid snabb affär.
Rensar Garderoben, så säljer nu min fäglada Louis Vuitton väska. Säljer även en större väska men i enskilda annonser. Väskan har 2 olika band, ett kort och ett långt. Det är mest en liten praktsik fest väska. Har använt den runt 4 gånger. Det är äkta vara som ni själva kan se, har tagit bilder på alla detaljer osv.. Så ni kan se med egna ögon. Men hör av dig om du är intresserad, och priset kan diskuteras! Med Vänliga Hälsningar, Esma.
Hej säljer min underbara Louis Vuitton väska. Har haft den i några år. Den är i bra skick och är en gammal model. Och ja, den är äkta. Jag har tagit bilder på alla små detaljer så ni kan se för er sälva. Louis Vuitton väskor är av skin så den väger lite. Som ni kan se på bilden så har den lite vita fläckar, och inuti väskan på sidan så har yttertyget gått av lite som ni kan se på bild 6. Jag behöver just nu pengar till att plugga utomlands så det är skälet till att jag säljer den. Priset kan diskuteras* Med vänliga hälsningar, Esma
Säljer min vuitton Noé stora modellen som jag har fått ärva från min mor men jag rensar i walk in closet och dags med nya saker in! väskan är äkta!! och det finns lite slitningar men i gott skick för väskan har funnits sedan 92. Jag rekommenderar att skicka den som rek med posten, köparen betalar frakten! Kan tänka mig att sälja den lite billigare vid snabb affär! Hör av er om ni har frågor !