Quantcast
Till salu inom: ”

äkta hermes skärp säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hermes äkta läderskärp klasisk modell. Mått 110 cm i svart/orange. Spännet är i silver och man kan använda bägge sidor på skärpet. Helt oanvänd och i mycket gott skick! Jag har fått det i present och fick då inget original eller äkthetsintyg i form av kvitto med desvärre. OBS! Jag besvarar inte prutmejl och besvärliga kunder. Finns annonsen så finns skärpet och det som står i annonsen är det som gäller. Jag har inga fler bilder att skicka och endast seriösa mejl besvaras! Mejla tel nummer så ringer jag upp för snabbast kontakt. först till kvarn och högst bjudande som gäller. Tack
Hermès skärp och Borelli skärp säljes. Båda i gott skick, sparsamt använda. Hermès skärpet: Klassiska "reversible" modellen. Svart/brunt med silverbuckla. Kan användas på vardera sida. Strl 85, dvs. 102 cm långt, 3 cm brett. Bucklan är avtagbar och kan användas på andra reversible längder. Köpt i Hermès butik på Östergarde för 3 år sedan, 3200 DKR. Säljes för 1400 kr. Borelli skärpet: Tygbälte, orange kulör med ljusa läderdetaljer samt silverspänne. Strl 110. 107 cm långt, 3.5 cm brett. Köpt i Rom för 4 år sedan. Pris 1500 kr. Säljes för 500 kr. Båda skärpen är givetvis äkta, original. Vilket jag försäkrar. Kan hämtas i Göteborg, Johanneberg, alternativt skickas per post (jag betalar frakten).
Allt är helt nytt. Mörkbrunt Gucci skärp i mörkbrunt skinn. Och en Hermes plånbok i 100 % togo skinn. Tyvärr fattas kvitto därmed det låga priset, givetvis äkta. Fler bilder kan ordnas, mejla vid intresse. Finns i Halmstad men går även att skickas. 500 kr/st Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Säljer mitt Hermés skärp på grund av att det används allt för lite. Skärpet är i svart-begie/brun skin med ett silvrigt H. 105 cm. Sparsamt använt. Fick det i present så kan inte garantera att det är äkta (därav det låga priset), det ser dock äkta ut! Kan mötas upp i Göteborg eller skicka det via posten. Skicka mail för övriga frågor eller om Ni vill ha mer bilder.
2st Hermès skärp, äkta skin. Blå/svart med guldspänne stl 115, helt nytt Beige/svart med silverspänne stl 95, nyskick 1000kr st