Quantcast
Till salu inom: ”

äkta alpha industries bomber jacka säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Barbour Jacka

Gävle
 jacka

Knivsta
Loppis

Helsingborg

Tidigare annonser till salu

Äkta Alpha Industries Bomber Jacka
Jackor & Ytterplagg, stl. 46 (S), herr Hej, här säljer jag en helt ny olivgrön (orange) och så gott som oanvänd "Alpha Industries MA 1 Flight/ Bomber Jacket! Jackan beställde jag på ASOS.com för 1199kr i storlek S men den visade sig vara för liten för mig tyvärr! Denna jacka är tvåsidig som ni säkert kan se på bilderna, den är både olivgrön och om du vänder på den är den orange! Jackan är 100% äkta, det garanterar jag!!! Jackan är endast provad hemma, så den är helt ny! FÖRST TILL KVARN!!! 549:- Byxor, stl. 48 (M), herr Ett par mörkblåa A&F byxor i storlek S/M, i mycket bra skick! Köpte dessa byxor i USA så de är 100% äkta det garanterar jag! FÖRST TILL KVARN!!! Har du några frågor angående priser eller annat så tveka inte att kontakta mig, kollar mailen dagligen! Säljer även andra märkeskläder så som: Ralph Lauren, A&F, Abercrombie, Hollister, D&G, Dolce & Gabbana, Dsquared, Dsquared2 ! 299:- Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Jackor & Ytterplagg, stl. 56 (XL), herr En äkta bombarjacka från Alpha i storlek XL. (Liten i storleken och mer som en L egentligen) Passar dig som är 180-190cm. Använd några få gånger. Säljes för att jag köpt fel storlek. Nypris 1999kr. Jackan hämtas i Järfälla kvällstid eller i stan på dagtid.
Jackor & Ytterplagg, stl. 34 (XS), dam Säljer min oanvända Alpha Industries Reversible Bomber Jacket. Helt oanvänd, och äkta givetvis. Storlek xs. Kan även passa en som bär S. Den är även vändbar och kan användas i blå färg. Nypris- 2.170 kr Mitt pris- 1300
Alpha industries MA-1 ÄKTA bombar bomber jacka oi skin punk