Quantcast
Till salu inom: ”

äkta matta täbriz figural säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Lv väska

Stockholm
FÅRSKINN

Grums
Mattor

Falun
Matta

Göteborg
Kina matta

Göteborg

Tidigare annonser till salu

De här vackra äkta persiska Tabrizmatta handknyts i ateljéer i Iran. Med sina varierande mönster ger denna orientaliska matta en ombonad känsla i ditt hem. Mattan är slitstarka då man uteslutande använder ull av hög kvalitet vid tillverkningen och förekommer i olika färger. En del av Tabrizmattorna har figurala inslag som återger någon historia från förr i tiden. Art.nr: EXT62 Även kallad: Täbriz, Tabris, Täbris, Tebriz, Tebris Tillverkning: Handknuten Storlek: 146x100 cm * Tjocklek ca: 8 mm Ålder: Nutida 0-20 år (inte använd) Ursprung: Persien / Iran Lugg: Ull Varp: Bomull Knuttäthet: ca 90 000 knutar per m²
Äkta handknuten persisk matta av ull på bomullsvarp med silkeinslag. Dekor i form av växter. Iran, Tabriz. Storlek ca.151 x 233 cm Knuttäthet: 70 Raj Ca 850 000 knutar per kvadratmeter. Mycket tät. Fler bilder kan mailas. Prutat och klart! Tabriz är sedan en lång tid tillbaka ett mycket välkänt mattdistrikt i Iran. Staden är notorisk för sin tillverkning av mattor med ovanligare mönster och utformningar. Mattorna är mycket högkvalitativa på grund av knuttätheten och den fina ullen som finns i de nordvästra bergen. Ullen är seg och tål mycket slitage. Färgerna som används är kända för att sina behagliga toner och är smakfullt sammansatta. Vissa symboler är mer frekventa, exempelvis det s.k. molnbandet som finns i bården och herâtimönstret i mittfältet. Man brukar säga att Tabriz förmedlar den persiska historien och folksagor genom sina figurala mattor. Därför är staden historiskt känd som ett av de främsta mattdistrikten i Persien.
Den här vackra äkta persiska Tabrizmattan har handknutits i ateljér i Iran. Med sina varierande mönster ger dessa orientaliska mattor en ombonad känsla i ditt hem. Mattorna är slitstarka då man uteslutande använder ull av hög kvalitet vid tillverkningen och förekommer i olika färger. En del av mattorna har figurala inslag som återger någon historia från förr i tiden.enl CV. Aldrig legat på golvet "NY"
äkta mattor nain 2500:- täbriz figural 6000:- pris 2500-6000.- eller bud!
Äkta knuten,Täbriz figural matta 70x46cm,mycket fin