Quantcast
Till salu inom: ”

äppelplockare säljes

Rullstege

Uppsala
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer nytillverkade äppelplockare,mycket bra till äpplen,päron och stora plommon. Kan skickas över hela sverige till ett pris av 200 kr inklusive frakt,allt utom skaft ingår (kan ej skickas kompletta pga längden). Men det är bara att åka till närmsta byggaffär och köpa rundstav i 2,5-3 meter längd och 25-28 mm i diameter och monteringen tar ca 10 minuter. Går även bra att hämta färdigmonterade till ett pris av 220 kr. OBS!! Mejlen är lånad så endast telefonsamtal!!!
Wahlström & Widstrand. 2000. 588 s. Kartonage. 22x15,5cm. Nära nyskick. Handling: Boken sträcker sig över hela 1900-talets första hälft och i centrum står dr Wilbur Wells, läkare och idealist och hans efterföljare, barnhemsbarnet Homer Wells. Dr Wells driver ett hem för föräldralösa barn och blivande mödrar som själva får välja mellan abort och barnafödsel. Homer ska efterträda honom men tvekar och flyr till vad han tror vara ett normalare liv på en äppelodling i Main. Här konfronteras han med de fattiga äppelplockarnas oskrivna lagar, som drar in honom i ett drama på liv och död.
Wahlströms & Widstrand. 1985. 588 s. Inbunden. Mycket gott skick. Skyddsomslag finns i hyfsat skick. Dr Larch driver ett hem för föräldralösa barn och blivande mödrar som själva får välja mellan abort och barnafödsel. Homer skall efterträda honom men tvekar och flyr till vad han tror vara ett normalare liv på en äppelodling i Maine. Där kommer han in i en ovanligt varm och märklig familj och upplever den stora kärleken med alla dess komplikationer. Där konfronteras han också med Ciderhusreglerna, de fattiga svarta äppelplockarnas oskrivna lagar som drar in även honom i en dramatik på liv och död....