Quantcast
Till salu inom: ”

begagnade frisör grejer säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Frisör Salong till salu eller uthyrning,, vid salu ingår allt i salongen,, vid uthyrning utav bara lokalen, tar vi bort alla grejer. Hyran ligger på 4400 ink moms Allt som behövs i en salong, det finns. Nära butiker, Ica Tempo, Stats bibliotek, parkering och salongen ligger centralt. Vi har yttligare en tom lokal i Centrala Älvängen som vi vill hyra ut. Lokalen är 80 kvm ganska kvadrat. Hyran ligger på 8000 tusen ink moms, priset kan diskuteras.
Jag säljer lite nagelprylar, eftersom jag har lagt ner min verksamhet. Filar 80/80 grovlek. 5kr/st Jätte lång hållbarhet. Tvättservetter 1000st/paket 50kr/paket Munskydd. 50st i varje paket 40kr Nagelborstar 5kr/st Metalpusher/ nagelbandsverktyg 40kr/st Priser kan diskuteras om du köper många grejer. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Hej Jag vill sälja min salong grejer, de är så fina och bra, använde jag dem bara några månader, de mycket bra skick, om du intresserad är du välkommen att kontakta mig. Bild nummer 1: Tvätt-stol / schamponerings-stol --- 1500:- Bild nummer 2: Frisörutrustning --- 1000:- Bild nummer 3: Hårtork --- 1000:- Bild nummer 4: frisör stolar --- 750:- Bild nummer 5: 100% Heat Fiber hår blanda färger 30st. 50:- för varje. om du vill köpa alla grejer to ska få barn stol för gratis.
Jag har en Ultratone futura pro till salu. Jag tror det mesta finns till och den fungerar utan problem. Har tyvärr ingen instruktions bok. Det är 10 utgångar till paddar. Vad jag vet har jag alla tillbehör till den så som ansikspaddar och några andra grejer till den. Stativ finns. Jag ärvde den av en släkting och vet inte riktigt vad allt är till för. Jag skickar även med en massagebänk. Jag kan nås enklast via mail.
Har samlat på mig grejer som ja inte har användning för längre så tänkte nån annan behöver de bättre? 1.En äldre dörr med karm och fönster 500kr 2.gitar hero gitarr trummor samt en bräda "skate bord tony hawk" Allt 600kr 3.fristör stol samt frisör stol "tvätt" 1000kr för båda 4.ett äldre köks skåp med två glasade dörrar 300kr 5.ett helt nytt gaskök parker oanvänt i kartong med en liten gasol behållare till 600kr Bilder finns på allt som kan skickas om intresse finns