Quantcast
Till salu inom

"öberg filar 9 säljes"

Butik Nacka
2 dagar

Starlight nattvision 2K Pen...

1 390 kr
ABC-Annons.se
Butik Solna
2 dagar

HD-T9, HD-bokkamera, 1080p...

2 100 kr
ABC-Annons.se
Butik Helsingborg
2 dagar

Bli Politisk Medlem i olika...

100 kr
ABC-Annons.se
Igår

Peugeot/ Citroen Autodiagno...

400 kr
ABC-Annons.se
Butik Nacka
Igår

Dodge RAM Crew Cab Laramie...

798 750 kr
Blocket.se
Butik Gotlands län
Igår

Mobilkran Terex-Demag AC55...

Blocket.se
Butik Östersund
Igår

Volkswagen Crafter Chassi E...

299 000 kr
Blocket.se
Stockholm
Igår

Redovisningsekonom med stor...

Blocket.se
Göteborg
Igår

Ekonomiassistent till delti...

Blocket.se
Tumba
Igår

Sng med 2madrass & manikyr...

9 000 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Fil, fläsk och falukorv : [svenska mattraditioner genom tiderna

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 år
När etnologen JanÖjvind Swahn tar sig an matens kulturhistoria stiger lockande dofter från boksidorna. Fil, fläsk och falukorv är en översikt av den svenska mathistorien från stenålder fram till idag. Författaren rör sig ledigt mellan de svenska landskapens specialiteter och traditioner. Spannmålsprodukter; fisk och skaldjur; grädde och ost; kött; öl och brännvin alla får de godbitar ur sin historia berättade. Läsningen förgylls av ordspråk och talesätt som härrör från kokkonstens värld och vi får svar på frågor som Vad är snömos? Vad är det för ett skinn som det inte växer hår på? JanÖjvind Swahn har arbetat vid en rad svenska och utländska universitet. Utanför de akademiska kretsarna har han blivit riksbekant genom sin medverkan i tvprogram som Fråga Lund och Kvitt eller dubbelt. Fil, fläsk och falukorv ingår i den kulturhistoriska serien Illustrerad historia som Historiska Media ger ut i samarbete med Kulturen i Lund. 124, [1] s.
300 kr
Bokbörsen.se

Fil, fläsk och falukorv

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 7 månader
Svenska mattraditioner genom tiderna När etnologen Jan-Öjvind Swahn tar sig an matens kulturhistoria stiger lockande dofter från boksidorna. Fil, fläsk och falukorv är en översikt av den svenska mathistorien från stenålder fram till idag. Författaren rör sig ledigt mellan de svenska landskapens specialiteter och traditioner. Spannmålsprodukter; fisk och skaldjur; grädde och ost; kött; öl och brännvin ? alla får de godbitar ur sin historia berättade. Läsningen förgylls av ordspråk och talesätt som härrör från kokkonstens värld och vi får svar på frågor som Vad är snömos? Vad är det för ett skinn som det inte växer hår på? Jan-Öjvind Swahn har arbetat vid en rad svenska och utländska universitet. Utanför de akademiska kretsarna har han blivit riksbekant genom sin medverkan i tv-program som Fråga Lund och Kvitt eller dubbelt. Fil, fläsk och falukorv ingår i den kulturhistoriska serien Illustrerad historia som Historiska Media ger ut i samarbete med Kulturen i Lund.
130 kr
Bokbörsen.se

Några ord om Öbergs filar

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 11 dagar
C.O. Öberg & Co:s AB Filfabrik Eskilstuna 1953. hft.104s. några blyertsunderstrykningar samt anteckningar. 9:e uppl. gott skick
80 kr
Bokbörsen.se
Övrigt  ·  Svängsta

9 filar / fil Öberg

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 6 dagar
9 filar / fil Öberg
20 kr
Tradera.se