Quantcast
Till salu inom: ”

kymco super 9 säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Fin lampa

Eslöv
Hitachi

Stockholm
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Kymco Super 9 A/C Sport Årsmodell: 2010 Mätarställning: 0 mil Färg: Blå/silver Typ: Moped/EU-Moped Info: Accelerationen upp till toppfart är hårresande. Motorn drar otroligt bra ända nere från botten för att ta upp mopeden till toppfart varefter accelerationen abrupt tar slut. Det märks att Super 9 vill gå fortare. Rymlig körställning gynnar extrema dagsetapper även för långa personer. Det som är Super 9:ans starkaste kort är designen. Den otroligt läckra bakdelen lämnar ingen oberörd och de klara maffiga framlysena inger respekt. Motorn är helt suverän! Super 9 Chess finns i två versioner, L/C (vätske kylning) och A/C (luft kylning). L/C har skivbroms bak och varvräknare. Pris: 15.995:- | Räntefritt: 666:-/mån. Garanti: 2 års fabriksgaranti.
Hej! Nu är det dags för körkort så nu säljer jag min Kymco Super 9 Chess som är uttagen 2007. Mopeden har gått 621 mil lugna mil och blivit servad vid 100 och 300 mil. Den har alltid förvarats i varmt garage och aldrig varit trimmad. Den är helt rostfri och hur fin som helst förut några skönhetsfel då jag vurpade med den! (Se bild 2!) Stod näst intill helt still så som tur är blev det inga större repor. Lås och hjälm medföljer. Jag säljer mopeden för 6500:- Men kan diskuteras vid snabb affär. Den finns att hämta i Ludvika, södra Dalarna.
En riktigt fin Kymco Super 9 med dryga 1600 mil på halsen säljes. Kåporna är hela, dock finns någon mindre skavank men detta är inget märkvärdigt. Motorn byttes för ca 500mil sedan som ett garantiärende. Troligtvis berodde detta på ett produktionsfel. Sedan motorbytet har mopeden gått som en klocka, inga problem här inte! Kymcon är fullservad och har alltid bott i mitt värmegarage sommar som vinter. Godkänt bromsskivelås medföljer. Vid intresse skickar jag gärna fler bilder på mail! Skambud undanbedes! Nypris är ca 19'000 kr. Reg. nummer är KGX 240