Quantcast
Till salu inom: ”

öja landsort till salu säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Forum 2004. Inbunden med skyddsomslag, 192 sidor, 270 x 205 x 25 mm. 980 gram. Mycket gott skick. Äntligen en bok om Stockholms skärgård som kombinerar praktisk information om öarna med personliga upplevelser och vackra bilder. Annica Triberg och Albert Håkansson har under flera år rest runt i skärgården, från Arholma i norr till Öja/Landsort i söder. I boken har de valt ut ett fyrtiotal öar som de har funnit extra intressanta. De förmedlar inte bara ren turistinformation utan tar även med läsaren hem till intressanta personer eller till svårfunna pärlor på öarna. Texten kompletteras med en mängd njutbara bilder och en handfull recept på några av alla de rätter författarna har mött under resorna.
En sedan många år väletablerad hotell, konferens och restaurangverksamhet i Stockholms skärgård säljes. Verksamheten är belägen på Landsort - Öja i Stockholms södra skärgård. Ön trafikeras dagligen, året runt, med Waxholmsbåt. Verksamheten har bedrivits sedan 1985 och består av 8 dubbelrum, konferensmöjlighet för 10-12 personer samt restaurangdel med plats för 80 gäster varav 40 inomhus och 40 utomhus. Ett mycket sällsynt tillfälle att förvärva en unik, väl inarbetad och lönsam verksamhet. www.landsort.nu Vänligen maila intresseanmälan med telefonnummer för att erhålla utförlig företagspresentation.
Järflotta, Danziger Gatt, Gunnarstenarna, Öja, Landsort (Stockholms skärgård). Skala 1:50 000. Karta nr 715.5. Upplaga 1982,I. Sjökort tryckt på tjockt papper av god kvalitet. 46 x 35,5 cm. Mycket bra skick, inga veck eller revor. Frakt 36:-

... eller prova att söka på stuga landsort uthyres