Quantcast
Till salu inom: ”

säng 140 sultan ikea bäddmadrass säljes

Stuva säng

Eskilstuna

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Säng 90 cm

Borås
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Ikea Sultan Silsand, inköpt för drygt tre år sedan. Hårdhet: fast Bäddmadrass: Ikea Tveit Träben medföljer. Ett av dessa är dock lite löst. Om det går att ordna genom att bara skruva fast det eller ej är oklart. Bäddmadrassen är nytvättad och ren men tyvärr finns fläckar kvar av obestämd art. Finns även en fläck på sidan av sängen som kan ses på bilden. Utöver dessa små skönhetsfel är sängen i kanonskick! Kontakt via mail. Priset kan diskuteras vid snabb affär.
Hejsan! Säljer 1. Säng 140*200 cm Ikeas sultan singås (nypris 2500 kr) den är 1 år gammal och säljs för 700 kr. 2. Bäddmadrass sultan tveit 140*200 cm (nypris 1300 kr) den är 1 år gammal och säljs för 400 kr. Paketpris 1000 kr för både säng och bäddmadrass. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
En sängstomme från IKEA, modell "Malm" i ekfanér säljes tillsammans med två ribbottnar och en resårmadrass "Sultan Högbo". Komplettera med en bäddmadrass och du har en komplett och funktionell säng. Allt har ungefär 6 år på nacken. I huvudgaveln på stommen finns det ca 8-10 borrade hål, där jag pluggat och haft en hylla fastskruvad som sängbord och sänglampor monterade. Detta är inget som syns när sängen är monterad och huvudändan står mot en vägg. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.