Quantcast
Till salu inom: ”

ölburkar säljes

Tidigare annonser till salu

Säljer en fin samling på ca 250 - 300 olika burkar. Samlingen innehåller ett antal unika burkar med samlarvärde. Passar perfekt till att komplettera en befintlig samling, bygga något utav eller/och sätta upp på väggen. Kan öka betydligt i värde vid förvaring en längre tid. Säljes billigt pga platsbrist. Vissa utvalda burkar har monterats till en installation vilken har monterats på väggen. Hämtas vid Odenplan.
Tänkte nu sälja min Hatsan 125 med tillbehör, vad som ingår vid köp är: Luftgevär+Gevärskoffert+Benskydd+ Bärrem samt en hel del ammunition. Har också en fullfartsfjäder från Cabom.se som jag kan installera vid snabb affär. Med den träffar bössan en ölburk på 50m avstånd utan några som helst svårigheter. Den får absolut provskjutas. Geväret hämtas helst på plats men kan skickas ifall köparen står för fraktkostnaden.
L130cm B80cm H60cm. I behov av slipning och lite färg eller lack. Bra tidsfördriv åt den som behöver något att göra under semestern eller kanske som straffarbete för en trilskande tonåring? Funkar säkert som det är i en lite halvsunkig ungkarlslya. Bara släng mormors linneduk över så är det i skick som nytt och kommer kunna husera mängder av tomma eller halvdrukna ölburkar, spritflaskor, askfat och pizzakartonger utan att rasa ihop. Skicka ett mail eller sms för fler bilder. Hämtas i Landeryd (alt. Torup efter överenskommelse)