Quantcast
Till salu inom: ”

ölburkar plåt säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

spann

Mölndal
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer en låda med ca 40 st. fina gamla ölburkar i "tjockplåt". Ej gjorda av aluminium eller i dagens tunnplåt. De flesta är mellanölsburkar, några starköl och någon lättöl. En colaburk i plåt. Grängesberg, Three Harts, Tingsryds, Falcon, Tuborg, Three Towns, Risingsbo, Lyckholms, Tre Skilling Banco, Sandwalls, Pripps m.fl, m.fl... Det är väl bäst att lägga till att de är tomma på sitt innehåll Pris: Maila ett bud på hela lådan. Ingen av burkarna säljes styckesvis. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
ÖLBURKAR I PLÅT BLA DEN MODELL SOM ÖPPNADES MED SPECIEL ÖLBURKSÖPPNARE SOM FANNS I DE FLESTA HUSHÅLL PÅ 60 TALET ÄVEN ÖLBURKSPLÅTAR SOM ALDRIG BLEV BURKAR!! STORA PAPPERSKORGAR / PARAPLYSTÄLL I FORM AV ÖLBURKAR TEX TINGSRTYDS T-KING!!! ÄVEN SK PAPERLABLAR= BURKAR MED EN APPERSETIKKET KLIMMAD RUNT OM I TEX REKLAMSYFTE EJ INTRESSERAD AV ALUMINIUM BURKAR ELLER ROSTIGA BURKAR ENDAST I FINT SKICK! SAMLADE DU MELLAN 1955-1975 KAN DU HA DET JAG SÖKER SMALDE DU EFTER 1975 ÄR DET MERA TVEKSAMMT!
En samling äldre ölburkar i plåt från TILL-Bryggerierna säljes. 7 st olika. I fint skick. Säljes endast tillsammans och till seriös samlare som saknar någon av dem. Kan skickas inom riket mot portoutlägg 69 kr eller levereras utmed sträckan Halmstad - Landskrona vid tillfälle. Säljes till högstbjudande per 15 mars. Kan säljas tidigare om rätt bud inkommer och vid snabb affär. (Plåtburkarna är givetvis tomma! Läggs ut på Blocket för att många samlar på gamla fina ölburkar i plåt. Det är ingen alkoholförsäljning. Skriver detta för att Blocket påtalade att annonsen annars är otydlig.)
Ölburkar plåtburkar/aluminium från -70 o -80 talet, både svenska och utländska. Blandat stora och små, stora ca 300st och små ca 75st. Utav dessa är det ca 165 i plåt stora, ca 50 i plåt av de små.
ca 300st väldigt gammla ölburkar av plåt. Ett par riktiga "klenoder". Ring och ge mig ett bud EV Frakt står köparen för.