Quantcast
Till salu inom: ”

gamla läskbackar säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F

Tidigare annonser till salu

Har nyss gått igenom mina skivor, och då jag har alldeles för mycket tänkte jag göra mig av med en hel del som jag aldrig kommer att lyssna på, dels pga tid och dels pga smak. Det är 21!! gamla läskbackar fulla med lp, samt 3!! banankartonger med singlar. Svårt att uppskatta, men drygt 2000 lp och kanske lika mycket singlar. Det är en salig blandning. Det finns en hel del svenskt, från 60-tal och framåt, även dansband. Rätt så mycket disco från 70-tal och ganska mycket soul. En del jazz finns det också. Filmmusik av olika slag, en hel del 80-tal från hitlistorna som gällde då, både svenskt och utländskt. En del klassiskt. En hel del "top-of the pops" typ av skivor från 60-talet och blandade 60-talsartister. Orkar inte gå igenom noggrannare än den grovsortering jag har gjort. Så letar ni efter speciella artister är det tveksamt om jag kan ge något svar, många har jag inte ens en aning om vilka de är. Skicket är väl genomgående "använt". Har gjort stickprov här och där, och det verkar vara repfritt, kan naturligtvis inte kolla alla. En del omslag är i sämre skick, men det mesta är ok. Hade tänkt mig runt 4000 för rubbet, och det kommer inte på fråga att sälja enstaka skivor. Kom och hämta, har inte tid med bläddring eller annat heller. Vill bli av med skivorna smidigt och enkelt, därför har jag satt priset så lågt. Allt eller inget, först till kvarn, befintligt skick etc, och endast avhämtning i Gävle. Ring eller maila. ------------- Tydligen kräver blocket att jag måste skriva att allt är original och inte piratkopierat, så då gör jag väl det..... Tvivlar dock på att LP-pressar är särskilt vanliga i normala hushåll......eller?
Diverse gamla burkar och lådor från Tupperware samt gamla plåtburkar och en sockerlåda och tre läskbackar.Säljes till högstbjudande
Gamla hederliga backar i samma format som de gamlaläskbackarna. IKEA hade en serie som man kunde sätta hjul under och som var stapelbara. Plastkanter i olika färger med skiva i massonit i botten. Perfekt format till LP-skivor eller som att stapla ovanpå varandra för förvaring av leksaker.
Två gamla läskbackar *** Skellefteå *** avhämtning
6 st gamla läskbackar för 25 flaskor. 4 st lekbackar med hel botten. Till högstbjudande. Endast telefon lånad mail