Quantcast
Till salu inom: ”

örgryte koloniträdgårdar till salu säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Vi kommer att hyra ut vår delvis möblerade 2:a i charmiga Johanneberg under 6 månader f o m 1 juli. Möjlighet till förlängning finns. Lägenheten ligger i ett funkishus med utsikt över Örgrytekoloniträdgårdar. Den är på 55 kvm och är nyligen renoverad. Tidstypiska detaljer som klädkammare och stavparkett finns kvar. Balkong i västerläge och det finns en mysig innergård. Bra kommunikationer med spårvagn och buss. Det tar 5-10 minuter till centrum. Vi söker en ordningsam, rök- och djurfri person/par med ordnad ekonomi som önskar bo i lägenheten under hela tidsperioden. En deposition på 1 månadshyra kommer att krävas. Är du intresserad av att hyra? Skriv ett mail och berätta om dig själv och bifoga ett telefonnummer som vi kan nå dig på så återkommer vi.
Ljus och fräsch nyrenoverad lägenhet i charmigt funkishus från 40-talet. Lägenheten är genomgående med högt i tak och bevarade tidstypiska detaljer som klädkammare, kök med separat matplats och fiskbensparkett. Renoverades 2012. Härlig innergård med grillplats och berså. Promenadavstånd till city och Mossens idrottsplats med bra motionsspår. Mycket bra kommunikationer till bland annat Chalmers, Humanisten, Sahlgrenska och Eriksson. Det tar bara 5-10 minuter in till city. Lugnt läge på återvändsgata, i gammal stadsdel med lummiga Örgryte Koloniträdgårdar som närmaste granne.
Akvarell av Göteborgskonstnären Stig-Allan Agroth (1920-2007) Original Mått: 48•32 cm Akvarellen föreställer, Från Örgryte koloniträdgård, i bakgrunden Buråsskolan. Utsikt från Shell bensinstation vid Mölndalsvägen. Målningen är gjord 1972 Mjuk färgsättning Köparen får själv rama in målningen Endast avhämtning