Quantcast
Till salu inom: ”

premier trummor säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Trummor

Alingsås
Trumma
F

Tidigare annonser till salu

Låter toppen och är en riktig liten pärla! Allt på bilderna ingår, dvs. 8" 10" 12" 14" pukor, 14" virvel, 2x22" baskaggar, 8" zildjian splash, 10" wuhan china, 13" AAX Fusion hats, 17" AAXplosion crash, 18" AAXplosion crash, 21" AA Rock ride och stativ till allt. Ingår även lite extra grejor bl a softcasar till kaggarna. Priset är 8 000 kr. Finns att provspela 20 min norr om göteborg.
Trumset, Pearl. Virveltrumma 14" tre st. tomtoms 8"-10"- 13" en golvpuka 16" en bastrumma 22" en ride-cymbal Zildjian Avedis 19" en crash-cymbal Camber 6000 16" en hi-hat Camber 6000 14" Stativ ifrån Premier, Pearl och Tama. Säljes i befintligt skick. Då det använts flitigt så finns lite slitage men är helt brukbart!
Jag säljer nu min Ion Drum Rocker Premium som är två år gammalt och inköpt hos Webhallen. Jag säljer dem pga av att jag inte använder/spelar på dem längre. De är i fenomenalt skick, Inga repor, inga utslitna pads, cymballerna och pedalen fungerar perfekt och hela trummorna är nästan som nya. Inkluderat är även trumpinnar blå cymbalring ett litet verktyg samt en massa buntband för att få bort sladdarna.
Vill du ha ett set ingen annan i världen har? Kraftigt ombyggt customset som i grunden är ett premier artistbirch.10"*7" omgjord till 10"*5,5" 12"*9" omgjord till 12"*6" o golvpuka 14"*14" till 14"*12". klädda med silvervit wrap som är fluorocerande(reflex) skickar tillbaka allt ljus som träffar! Grymt effektfullt!! Wrapen är "one of a kind" dessutom får du en 22*8 woofer till kaggen som är 22*18. Woofern går också att använda som baskagge vid lite mindre gigs! Pukhållare på stativ o ev 14*5 tama stålvirvel! Bytes mot annat trumset! Kom med förslag på sms med vad du har! Dock inga crapset!/Janne
Hej! Nu ska jag sälja mitt trumset eftersom att jag inte spelar längre. Allt på bilden följer med, även stolen och trummpinnar (som kanske inte syns). Jag hade tänkt mig 3000:- (kanske mindre vid snabb affär) Trumsetet är ett fint nybörjar sett av märket premier, det passar nybörjare till ganska duktiga spelare. Jag har inte spelat på det mycket, så det är inte utslitet. Det är alldeles nystämt.