Quantcast
Till salu inom: ”

örnvik quicksilver 580 pilothouse säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Ta nu Chansen och skaffa dig denna Örnvik med Mercury 100 HK! Båten för alla fiskare! Quicksilver 580 Pilothouse förpackar alla funktioner som du hittar i 640, men den gör detta inom ramen för en något kortare båt. Resultatet gör 580 till ett superbt alternativ för storfiskare. Med dubbel V-koj och passagerarsäte är du fri att lämna vardagen bakom dig och umgås med en vän. Köp räntefritt och Hämta den nu och åk gratis resten av sommaren och hela nästa, du börjar betala i September 2014. Välkomna in till oss!
Ta nu Chansen och skaffa dig denna Örnvik med Mercury 100 HK! Båten för alla fiskare! Quicksilver 580 Pilothouse förpackar alla funktioner som du hittar i 640, men den gör detta inom ramen för en något kortare båt. Resultatet gör 580 till ett superbt alternativ för storfiskare. Med dubbel V-koj och passagerarsäte är du fri att lämna vardagen bakom dig och umgås med en vän. Köp räntefritt och Hämta den nu och åk gratis resten av sommaren och hela nästa, du börjar betala i September 2014. Välkomna in till oss!. Märke: Örnvik 580! Modell: Den ultimata fiskebåten!
Ta nu Chansen och skaffa dig denna Örnvik med Mercury 100 HK! Båten för alla fiskare! Quicksilver 580 Pilothouse förpackar alla funktioner som du hittar i 640, men den gör detta inom ramen för en något kortare båt. Resultatet gör 580 till ett superbt alternativ för storfiskare. Med dubbel V-koj och passagerarsäte är du fri att lämna vardagen bakom dig och umgås med en vän. Köp räntefritt och Hämta den nu och åk gratis resten av sommaren och hela nästa, du börjar betala i September 2014. Välkomna in till oss!.
Båt och motor är av årsmodell 2006 och är i fint skick. Mercury 100hk EFI fyrtakt, få gångtimmar. Väderskyddad hytt och förruff med två sovplatser. Stort akterdäck. Enkelt att gå runt båten. Lämpad för fiske, bad, helgutflykter och transporter. En stabil båt. Kartplotter och ekolod (Lawrance) Autopilot Hydraulstyrning Skjutdörr Spöhållare Fisksump med sjövattenpump Taklucka Badstege Vindrutetorkare Kemtoa (Portapotti) Kokplatta (Gasol) Vask Teakbord Förtöjningsutrustning Fäste för extra motor Dubbla batterier Godkänt motorlås Längd 5,80 m Bredd 2.54 m Vikt: ca 900 kg Bränsletank: 90 liter
Quicksilver/Örnvik 580 Pilothouse årsmodell 2010 med Mercury 75 Optimax. För mer info se www.marinsjoservice.com