Quantcast
Till salu inom: ”

crosstrainer exerfit 580 säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Crosstrainern

Västerås
Crosstrainer

Sölvesborg
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Vi ska sälja våran crosstrainer som är en Exerfit580 elliptical. Vi köpte den 28/8-2012 så det är fortfarande garanti på den och kvitto finns. Maskinen är som ny och anvönd av frun som väger strax över 50kg så den är inte slutkörd. http://www.xxl.se/Root/Tr%C3%A4ning-%26-h%C3%A4lsa/Tr%C3%A4ningsmaskiner/Crosstrainer/580-Eliptical-Crosstrainer/p/1062413_2_Style På den länken finns både bild och mer information om maskinen. Vi köpte den för 5000kr och vill ha 3500kr prutat och klart. Ring då vi ej kollar mailen. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Mycket fint skick, sparsamt använd. Hämtas av köparen. Beskrivning: Magnetiskt motståndssystem, 8 motståndsnivåer, 16 träningsprogrammar (inklusive bl.a. pulsprogram, wattprogram, självprogrammerbara program), svänghjul på 9 kg, minidator med 6 funktioner (hastighet, avstånd, tid, kaloriförbrukning, RPM och puls), handpulsindikator, transporthjul. Max användarvikt: 135 kg Pris: 2 300 sek Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
EXERFIT 580 Elliptical är en crosstrainer med extremt god träningskänsla! Magnetiskt motståndssystem (ett måste!), 8 motståndsnivåer, 16 träningsprogram (inklusive bl.a. pulsprogram, wattprogram, självprogrammerbara program), uttag till MP3-spelare, högtalare, svänghjul på hela 9 kg, minidator med 6 funktioner (hastighet, avstånd, tid, kaloriförbrukning, RPM och puls), handpulsindikator, transporthjul. Max användarvikt: 135 kg Säljes, lite använd, pga inredning av hemkontor Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Jag letade rätt länge då jag är kräsen och kom fram till denna. Den är stabil och rejäl. Funkar super bra men måste gör plats åt mitt nya löpband då jag inte har plats för båda tyvärr. Köpt på xxl för 6000:- förra året. Pris 3000:- eller bud EXERFIT 580 Elliptical är en crosstrainer med extremt god träningskänsla! Magnetiskt motståndssystem, 8 motståndsnivåer, 16 träningsprogrammar (inklusive bl.a. pulsprogram, wattprogram, självprogrammerbara program), uttak til MP3-spelare, högtalare, svänghjul på hela 9 kg, minidator med 6 funktioner (hastighet, avstånd, tid, kaloriförbrukning, RPM och puls), handpulsindikator, transporthjul. Max användarvikt: 135 kg