Quantcast
Till salu inom: ”

12 orrefors mistral vinglas säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Vinglas

Södertälje
Vinglas

Vaxholm
Vinglas

Stockholm
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Har du ett behov av en barnvagn men vill inte köpa en ny? Då kan du köpa min Teutonia Mistral S. Den är grå och svart med reflexdelar insydda så den syns om natten. Mistral S har svängbara framhjul som är perfekta vid manövrering i trånga passager. Det går också att låsa hjulen och vända hela styret över vagnen så de stora hjulen går först om underlaget säger så. Det går även att vända sittdelen och vagnen är lätt att fälla ihop. Vagnen är tvättad och städad. Vagnen är endast använd under två år -09 och -10 men jag skulle ljuga om jag säger att den är som ny. Men skicket är gott. Till vagnen kommer en fin skötväska från Babytravel, solskydd, mjuklift, extra vindskydd för benen och regnskydd från Brio. Kvitto finns. Reklamationstiden går ut i november 2011. Vagnen passar bra för någon som bor i stan med ibland åker till skogsstigen för en promenad. Eller tvärtom.
Nu säljer vi vår Barnvagn, Teutonia Mistral S. Köpt och hämtat från Babyproffsen 25/1 2010 och använd ifrån 6/4 2010. Vagnen är sparsamt använd och väldigt fin. Det finns 2 års garanti kvar och kvitto + orginalförpackningar till tillbehören. Den är komplett med: Mjuklift som kan göras om till åkpåse Skötväska Regnskydd både orginal och ett extra. myggnät fotsack och även en Vinteråkpåse som dock inte är samma märke. Det går att vända körriktning på vagnen genom att bara vända handtaget över vagnen. Vagnen har två mindre hjul fram som är svängbara men som går att låsa. Den är väldigt lättkörd. Pris kan disskuteras vid snabb affär. Vi har betalt 9200kr för allt och säljer den nu för 5000kr Ring för mer info, visning eller vid frågor!
Teutonia Mistral Kombivagn Nuvarande färg som på bilden men finns extra klädsel i blått. >Mjuklift som kan göras om till åkpåse, teutonia original >Vändbart handtag, knäledshandtag >Fullt liggläge, viloläge samt helt sittande >Fempunktssele >Footsack >Ny varukorg, den gamla medföljer också >Nya luftfria hjul. 4st använda lufthjul medföljer >Broms på båda sidor >Regnskydd Teutonia Original >Avtagbar sittbygel >Tittlucka i sufletten >Intergrerat myggnät i sufletten Ej solblekt. Har förvarats i djur-och rökfritt hem. Vagnen är helt fläckfri och rengjord. Fullt fungerande. Felfritt chassi. Säljes då vi har en annan vagn, platsbrist. Pris: 1500 kr. Priset kan diskuteras.
Teutonia - Tyskt kvalitets märke 1.Teutonia Mistral 2009 brun i mycket bra skick lättviktschassi, vändbara handtag... två nya extra hjul fås på köpet. 3000:- 2. Vario Plus hårdlift brun Hårdlift med fast ram och en högkvalitativ åkpåse för vagnsitsen. Innerklädseln är tvättbar. Madrass ingår. 1000:- 3.Teutonia skötväska brun Den fuktavvisande innerväskan erbjuder plats för nappflaskor, blöjor och mycket annat. 300:- 4. Avanti resebarnvagn En smidig barnvagn som vi använt mest när vi var på semestern. 500:- Köp styck eller gör en riktig bra affär och köp allt för 3500:- Obs! Allt är i mycket bra skick, hårdliften använd max 4 gånger. Priset är diskuterbart men inga 1000 kronor max ett par hundralappar.
Vi säljer vår fina Teutonia Mistral S vagn eftersom vår kille börjar bli lite för stor för denna vagn. Lagom för barn mellan nyfödd och upp till ca 2 år eller mer. Vändbart handtag för snabbt byte av körriktning. Avtagbar och vändbar sits för ytterligare användningsmöjligheter. Med de ovanligt stora svängbara hjulen framtill blir Mistral S en riktig lättkörd och smidig vagn. Vänder man handtaget så de stora hjulen blir framhjul istället så kan du köra på nästan alla underlag. Öppningsbar sufflett för genomluftning, inbyggt myggnät och sollucka. Med vagnen så följer Teutonias -regnskydd -myggnät (inbyggt i suffletten) -skötväska -mjuklift Alla delar har är nytvättade och vagnen kommer från ett djur och rökfritt hem.