Quantcast
Till salu inom: ”

2 nya biltema båtstolar halva säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Ett nästan nytt helset Tumba Line Striker höger i grafit säljes. Setet är endast använt under 1 runda på 9-hål. Detta är ett perfekt set för medgolfaren, mkt lättspelade och förlåtande! Det innehåller: Metalwoods: 1, 3, 5, 7 Järn: 5, 6, 7, 8, 9, S, P Putter + Bärbag. Allt är i nyskick såväl klubbor som bag. Vid snabb affär kan lite bollar, peggar m.m. ingå. Setet kostade 2995:- nytt och säljes nu för 1400:- UNDER HALVA PRISET
Säljer här 2 nya PS3-spel till halva inköpspriset. Need For Speed Hot Pursuit (nypris: 399kr) MX vs ATV Alive (nypris: 399kr) Båda spelen är helt nya och inplastade. Säljer endast spelen ihop för bara 400kr (ej prutbart). Spelen är givetvis orginal.... Finns i Borås, men kan skickas med posten. Då gäller förskottsbetalning till mitt konto och att köparen står för frakten som blir 36kr....
Vi har 2st nya Aquilo eXplore kajaker i glasfiber kvar i Norrköping som vi nu säljer ut för halva priset. Aquilo eXplore K1 Längd 520cm Bredd 60cm Vikt 24,5kg En stabil och rymlig kajak som också är en av Sveriges mest sålda modeller. Pris nu 8475kr(Rek pris 16950/st) Kvalitet och finish är bland det bättre som finns på marknaden. Roder ingår samt de nya exklusiva packluckorna med dubbla material fram och bak. Det finns även några nya paddlar kvar som vi också rear ut med 50% rabatt. Läs mer på www.aquilosport.se Kajakerna kan visas på Lördag och Söndag. Dom kan också levereras inom Norrköpings området fraktfritt. (495kr övriga Sverige) Aquilos omfattande garanti ingår.
Arto är en helt ny taklampa från Markslöjd som säljs för mindre än halva priset av Belysningsdesign.se Det är en felskickad vara eller retur. Den är alltså helt ny och i perfekt skick. Garantin på ett år kvarstår såklart och lampan går bra att hämta vid Skanstull i Stockholm eller så skickar vi den för en avgift på 50 kr. Den är ett riktigt kap så först till kvarn! Klicka på länken nedan för mer fakta om lampan.
Boston är en helt ny vägglampa från Lampgustaf (även godkänd för badrum)som säljs för mindre än halva priset av Belysningsdesign.se Det är en felskickad vara eller retur. Den är alltså helt ny och i perfekt skick. Garantin på ett år kvarstår såklart och lampan går bra att hämta vid Skanstull i Stockholm eller så skickar vi den för en avgift på 50 kr. Boston är ett riktigt kap så först till kvarn! Klicka på länken nedan för mer fakta om lampan.