Quantcast
Till salu inom: ”

tupp ljusstake leksand 3 armad säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Fina JULKLAPPAR: Helt perfekt 8-armad ljusstake inköpt på R.O.O:M för några år sedan med vridbara ármar, höjd 39 cm, den runda foten är 12 cm i diameter pris: 550 kr. Supersnygg! Stelton termoskanna, helt ny i sin förpackning, pris 450 kr (nypris 599 kr) Bodum Chambord kaffebryggare 12-koppars, något lite använd, pris 475 kr (nypris 799 kr) Espresso-forever kokare, helt oanvänd, ny pris 300 kr (nypris 550 kr) Tennskål med handtag, diameter 12 cm, höjd 16 cm från 70-talet pris 600 kr
Efter lite rensning i förråd säljes följande! 1. Bordsgrill/grillsten. Granitsten. Alla tillbehör skall finnas i lådan. Aldrig använd av mig. 150 kr 2. Liten bordsfläkt i retrodesign, väldigt tyst även på högsta hastigheten. Använd men inte sliten :) 100 kr 3. Fina ljusstakar! En med tre st fasta armar och en med 5 st rörliga armar. Kan behöva en liten putsning men annars i väldigt fint skick. Material oklart! 150 kr/st 4. Bordseld. Fin inredningsdetalj! Kopparna fylls med spisbränsle som sedan tänds på. Dekorativa stenar medföljer :) 150 kr Kontakt vid intresse sköts inledningsvis via sms då jag jobbar kvällar och inte kan svara i telefon. Skicka ett sms så ringer jag upp så fort jag kan alternativt smsar tillbaka :)
JULLJUSSTAKE NY i orginalkartongen. Julträdet är ett slags julljustake dekorerad med äpplen och konfekt. Julträden blev populära samtidigt som julgranen gjorde sitt intåg i hemmen, och betraktades nästan som en korsning mellan julgran och "äpplastake". Förr i tiden ställdes julträdet oftast på ett bord vid ett fönster så det skulle synas tydligt även utifrån. Under hela helgen tändes ljusen varje dag och ljusstaken dekorerades med äpplen och konfekt. Det typiska julträdet har en fot bestående av fyra hästar, en stam i vilken äppelpinnar och ljusarmar är fästade och högst upp sitter en tupp och vaktar. Juläpplen som dekoration var skådebröd och skulle vara framme hela julhelgen. Vårt underbara julträd är något att bevara i många generationer och en gammal tradition att föra vidare. Julträdet är handmålat i vackra välstämda färger som bidrar till en skön julstämning. nypris 4 990 :- pris 1500 kr kan tänka mej att skicka.
JULLJUSSTAKE NY i orginalkartongen. Julträdet är ett slags julljustake dekorerad med äpplen och konfekt. Julträden blev populära samtidigt som julgranen gjorde sitt intåg i hemmen, och betraktades nästan som en korsning mellan julgran och "äpplastake". Förr i tiden ställdes julträdet oftast på ett bord vid ett fönster så det skulle synas tydligt även utifrån. Under hela helgen tändes ljusen varje dag och ljusstaken dekorerades med äpplen och konfekt. Det typiska julträdet har en fot bestående av fyra hästar, en stam i vilken äppelpinnar och ljusarmar är fästade och högst upp sitter en tupp och vaktar. Juläpplen som dekoration var skådebröd och skulle vara framme hela julhelgen. Vårt underbara julträd är något att bevara i många generationer och en gammal tradition att föra vidare. Julträdet är handmålat i vackra välstämda färger som bidrar till en skön julstämning. nypris 4 990 :- 1000 kr kan tänka mej att skicka.
tupp ljusstake leksand 3 armad