Quantcast
Till salu inom

"5-strängad banjo säljes"

Igår

Gibson firebird TB 2016

12 000 kr
Blocket.se
2 dagar

Elgitarr Line6 Variax

3 400 kr
Blocket.se
Gävle
3 dagar

12" Openback banjo - Mike R...

10 000 kr
Blocket.se
Flen
5 dagar

Kontrabas - Benedikt Lang -...

20 000 kr
Blocket.se
Gävle
6 dagar

Banjo

3 400 kr
ABC-Annons.se
Upplands-Bro
6 dagar

Music Man Sting Ray 5-str B...

15 000 kr
ABC-Annons.se
Täby
7 dagar

Elbas

5 500 kr
Blocket.se
Trelleborg
8 dagar

Goldtone Cellobanjo

10 000 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Musikinstrument  ·  Uppsala

5-strängad banjo m. tonring

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Säljer en 5-strängad banjo från tidigt/mitten av 70-talet. Japantillverkad Aria Pro II Deluxe, en kopia av en samtidig Gibson mastertone. Kan inte jämföras med nya, billiga banjos i samma prisklass. Är konstruerad precis som en kvalitetsbanjo ska vara (tung!), med träsarg och metalltonring. Mahognysarg, mahognyhals och rosewoodresonator. Kraftig ton. Lacken på baksidan av halsen är nedslipad av tidigare ägare. Bra, då man slipper den "klibbiga" känslan av tjock lack, bättre spelkänsla. Stämskruven för femte strängen är utbytt mot en bättre, utväxlande modell och stallet är bytt mot ett intonerat. Spelar grymt bra. Inklusive originalhardcase.
3 000 kr
Blocket.se
Musikinstrument  ·  Stockholm

Banjo, 5-strängad

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 12 dagar
Hej! Säljer min 5-strängade banjo som mestadels legat på vinden sista tiden och inte blivit spelad på. Inköpt 2007. Märket är Stagg. Saknas den lilla piggen som håller den 5:e strängen på plats och där sitter en skruv istället, vilket fungerar bra. Ingen banjo för finsmakaren, men den som vill testa och lära sig instrumentet kan detta vara en bra början. I kartong. Finns i Aspudden. Mvh Viktor
1 400 kr
Blocket.se

Banjo 5-strängad

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Savannah, en 5-strängad banjo i perfekt skick. Helt i mahogny med en karaktäristisk varm rund ton. Rosewood greppbräda. Monterad femte strängs capadastro. Hela instrumentet justerat för optimal spelbarhet. Köpt hos Larry the Thinman i San Francisco 2008. Mycket spelad på, därav i mycket fint skick och ton. Hardcase och svensk bluegrass-banjokurs på CD ingår. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
6 500 kr
Blocket.se

Banjo (5-strängad)

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Har en 5-strängad banjo av märket "Stagg" som ska säljas. Köpte den med tanken att lära mig spela banjo, men nu har den stått oanvänd alldeles för länge och jag behöver pengar till annat. Banjon är i mycket fint skick förutom en liten spricka längst ner på "resonanslådan" kan skicka bilder till den som är intresserad. Det följer även med lite nybörjarmaterial: Banjo Case Chord Book (bok) First Lessons Banjo (bok) Get Rolling - An Introduction to Bluegrass Banjo (Dvd) Branching out om Bluegrass Banjo Vol 1 (Dvd) Branching out om Bluegrass Banjo Vol 2 (Dvd) Säljes till högstbjudande. Skickas helst inte. Svar helst via mail eller sms pga dålig mobiltäckning. Sänker nu priset och hoppas på snabb affär. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
1 750 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Lund

5-Strängad Tennessee Premium banjo

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Har en 5-strängad banjo i perfekt nyskick! Syns inte att den är använd (vilket den knappt är)! Skulle lära mig spela men har inte tid. Banjon ligger i ett riktigt fint hardcase och det medföljer fingerplektrum och en nybörjarbok. Riktigt fin klang i den. Passar perfekt för att spela bluegrass på t.ex! Kostade 4500:- ny. Nu vill jag ha 2500:-. Ingen prutmån.
2 500 kr
Blocket.se

Hittar du inte det du söker?

Prova någon av dessa sökord