Quantcast
Till salu inom: ”

50-tal kylskåp frys electrolux retro säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Underbart gammalt kylskåp från 1953! Fristående och i mycket bra skick för sin ålder. Blir riktigt kallt och håller kylan. Tillbehör som två islådor, två glaslådor och bruksanvisning med garantisedeln följer med. Höjd 115 cm, bredd och djup 60 cm. Hämtas i Grisslehamn, ev leverans i närområdet eller Uppland o Västmanland mot ersättning. Maila helst för kontakt och fler bilder. Angivet pris eller bud.
Har du ett 50-tals hak eller bara gillar gamla grejer så finns ett jätte fint gammalt Electroluxkylskåp att hämta. Lägg ett bud!
Fungerande kylskåp från 1953 och en Frysbox från mitten på 50-talet, bägge av märket Electrolux. Det enda som behöver göras är att byta ut sladdarna på dem då de är gamla och nötta. Frysboxen har en härligt turkos/blå färg inuti! Priside: 2000:- för kylskåpet 1500:- för frysen Paketpris 3000:- eller kom med bud.
Säljer ett riktigt coolt litet kylskåp. Det är ett äkta vintage Electrolux i fint skick, färgen på fotot stämmer inte helt hundra då det är mörkt i källaren där det står, det är snyggt gräddvitt, riktig 50-tals känsla. Perfekt till rockabilly replokalen eller sommarstugan med stil. Höjd: 70 cm Bredd: 53 cm Djup: 53 cm Pris kan diskuteras vid snabb affär.