Quantcast
Till salu inom: ”

a-traktor volvo 740 okapad säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Tjena ! Hade tänkt sälja min okapade 740-85:, den startar alltid och går mycket fint ! Den har nyligen gått igenom en servis där olja, tändstift tändkablar ... mm har bytats samt allt som varit dåligt. Motor o låda går mycket fint, där sitter enkel låda på som är spärrad 1, 2, R och sedan varvtalsregulator. Den har gått 36xxxmil men är pigg ändå. Innehåller: 2 st dioder som lyser rött vid fötterna. 2 st röda lysrör på hatthyllan. hatthylla inklädd i riktig högtalartyg( inget biltemaskit ) kofferten är även inklädd i samma tyg. Jp Fälgar med den breda kanten. Nytt Simonze sport avgassystem(värt 3500) Ljud: 2 st 12' mds basar. 2 st 6,9 mds. 2 st 5, 25 mds mds slutsteg 600 W Jag har säker glömt något men det är bara att fråga annars får bilderna tala för sig själv, ring helst pga att jag inte kollar mejlen så ofta och jag behöver inga fler skriv vänner. Mvh Max
Okapad Volvo 740 GL A-traktor säljes *Add-on kjolpaket runt om *Sänkt *Taklucka *Sportratt *Tonade rutor *Sportgrill *Elhissar (ur funktion för tillfället, troligtvis pga kabelbrott) *Ospärrad Växellåda *Varvtalsregulator *16" 850Turbo fälgar *Förlängd hatthylla *Öppet luftfilter - Bakbromsar ut funktion pga ett skadat bromsrör. dock så är det ett tvådelat system på bilen så bromsarna fram fungerar. - Dåligt innertak Avställd Säljes i befintligt skick, Först till kvarn!
Tjenare! Nu är det dags att sälja min a-traktor, som sagt det är en volvo 740 -86 med en b230A alltså en förgasarmotor. Det sitter sportluftsfilter på den och det är en enkellåda på (en m46) just nu. Står just nu på vinterplåtisar som ej följer med men jag säljer den på 17'' fälgar och sommardäck. Sitter även på de nyare klarglasbakljusen. Finns en skada på främrekofångaren men jag skickar med en ny så de går att byta. Men den går suveränt i motorn och jag kör med den dagligen. Vid mer info ring efter kl 16 på vardagar pga skola, svarar ej på mail. MVH Pontus.
Okapad Volvo 740 A-traktor med insprutningsmotorn. A-traktorn är i ett mycket bra skick och är byggd från grunden. Hela bilen är nerplockad och är hellackad (Volvo Ocean Blue) även i motorum, dörrar m.m Mycket är nytt på bilen bland annat, avgassystem, generator, batteri, bränslepump m.m. Även bytt kamrem, fjäderben, bakaxel, servopump, styrservo, nya baklysen, m.m. Den har Saab läderstolar, mörk inredning, CD med USB, 2 x 6x9 lådor, nya diskanthögtalare fram, ny baslåda 12" med slutsteg, sportratt, sportluftfilter, siren, 17 "sommar och 16" alu vinter, Aluminiumlock för flak, taklucka, m.o.k m.m. Detta är ingen skrot A-traktor, som är skruvad ihop på en helg, allt väldigt seriöst gjort och mycket är nytt eller bytt. Vunnit 1:a pris Peoples Choice Motorveckan 2010, 2:a pris Utställning Motorveckan 2011, (deltog inte 2012), följer med en del reservdelar till bilen. A-traktor finns i Lycksele. A-traktor, A traktor, Epatraktor, Epa-traktor i kanonskick.
volvo 740 -85 dubbla lådor.-90 orginal bakljus.addon soilersats.fin svart inredning.eluppningsbart bakfönster för att komma till lastlådan.regbesiktigad 2003-04-28.där efter andvänd en sommar.en seriöst byggd traktor utan rost & spakel