Quantcast
Till salu inom: ”

volvo 740 okapad epa till salu säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej nu ska jag sälja min a-traktor eller byta. Det är en volvo 740 okapad turbo diesel intercoler. I fint skick går väldigt bra det sitter större turbo och värre lameller. Det är ingen epa lack på den den är lackad överallt. Den är besiktad med enkel låda så den kan fås helt laglig om det önskas. Det är el hissar el speglar skinstolar hatthylla går från bakrutan fram till stolarna väldigt snyggt. Byten mot andra traktorer kan vara intresanta. Ring för mer info.
nu ska den iväg. går bra i motor och låda. fin i karossen osv, sitter en b230f me vx3 kamm. m47 som är spärrad 1,2,R och varvregg. lång hatthylla, heltonad. sänkt 3 varv runtom. volvo hydra fälgar fås med. ljud kan skickas med mot pristillägg, ljud: alpine stereo dubbla mutant 12or kicker 6x9or inte inkopplad några 4"er i dörrarna. Marquant steg som driver 6x9orna. inte inkopplad. legacy 1000w steg som driver basarna. kan bytas mot en bessad diesel epa!
Hej. Säljer nu min epa som jag helt enkelt känner att jag inte hinner med! Den är besiktigad (okapad) och har varvtals-stopp. Därför jag inte hinner med Den är för att hjulupphängningen har släppt och den måste startas med skruvmejsel. Har en ny startmotor som jag tror är felet som jag skickar med! Den säljes till en som vill ha en bra epa med ljudanläggning för 8000kr från bla. MDS. Maila för mer info samt bilder! Mvh Andreas
Tjena! Lägger nu ut epan på annons igen pga oseriösa köpare. Jag är sugen på någe nytt. Som sagt en okapad 740 som INTE är papprad i bra bruksskick. Den går bra och det sitter enkellåda samt varvreg. Sitter även hyfsat ljud bestående av ett denver steg som driver en 12" gas bas samt två 6,9or i bakdörrarna, sitter även två gas skrikare i framdörrarna. Den går bra och jag har inte haft några problem under min ägo. Ring eller smsa då jag inte kollar mailen mer än nån gång i månaden. Billigare vid snabb affär! Kan även bytas mot billigare epa med pengar emellan!
Hejsan. ska nu sälja epan pga har skaffat körkort. Sitter en B230A under huven som är riktigt pigg, sitter även dubbla växellådor som är vibrationsfria. taket är löstagbart och sitter även flak under som är gjort i plåt. mellanvägg bakom stolarna. Den är inte papprad jag har byggt och besiktat den själv. Den står i Lövånger 5 mil söder om Skellefteå. jag vill inte byta mot någon moped eller nån annan epa, det enda bytet som är av intresse är en 740 diesel möjligtvis. Seriösa köpare ringer!