Quantcast
Till salu inom: ”

access virus ti säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

‎\"Voted by the readers of Sound On Sound Best Keyboard/Synthesizer: Access Virus TI\"... Det säger allt! Access Virus Ti Desktop säljes för endast 9000kr. Det är billigare än vad lilla Virus Ti Snow kostar på den största tyska nätmusiksajten.
Synthen är ett år gammal och står mest och samlar damm då en nyfödd har ändrat prioriteringarna lite. Den är uppgraderad med senaste OS och det följer med en cd med 1000tals presets. Denna synth är ett MONSTER och kan göra ALLT! Läs mer på www.access-music.de Mvh Tim
Båda i mycket fint skick. Roland fantom xr 7500:- (nypris 16000) Access Virus Ti 9000:- (nypris 16.000)
Pga dyrt bilköp och nära förestående bröllop tvingas jag nu att sälja många av mina älskade dyrgripar :( , bl.a. en Access Virus TI Snow virtuell analogsynt. Detta är den portabla kompaktversionen av världens mest hyllade VA-monster. Mycket fint skick, uppdaterad med senaste OS. Kolla nedanstående länk för mer info: http://www.musicradar.com/gear/all/keys-synths/synthesizers-compact-synthesizers/compact-synthesizers/virus-ti-snow-143598/review Kolla nedanstående länk för mer musikutrustning som jag måste sälja: http://www.blocket.se/vi/33571102.htm Ha en riktigt skön valborg!
Säljer min Virus Snow med alla tillbehör samt en Access väska. Den är i fint skick med senaste uppdateringen. Millimeterstort märke på platsskärmen, annars som ny. Är du intresserad av denna så vet du vad denna går för.