Quantcast
Till salu inom: ”

affenpinscher till salu säljes

F
F
F

Tidigare annonser till salu

De allra mesta sakerna som behövs för att ha en mindre hund (vi hade en affenpinscher). Sakerna är bra skick och en del är knappt använt. Ingår bl a Biabädd Godkänd reseväska/flygväska (Nypris 500kr) Underullsborste (nypris 500kr) Ett par andra borstar/kammar enligt bild Effileringssax (nypris 300kr) Flexikoppel med sele "Dog casino" - aktiveringsspel Agilitytunnel med mera... Säljes endera tillsammans för 1200 kr men kan ev sälja delar separat vid intresse Ring för mer info
En affenpinscher valp som är kvar på grund av ett sent återbud. Glad och social kille, full av bus. Van vid barn och andra hundar. Efter friska och utställnings meriterade föräldrar. Affenpinschern är en liten pigg ras som är väldigt familjekär, lättlärd och med på det mesta. Säljes enl. SKKs relger och med 3 års doldafel försäkring. Är en trimras med enklare pälsvård och hjälp och gratis trimkurser ingår. Socialträffar och andra aktiviteter erbjuds också kostnadsfritt i kenneln och naturligtvis livslång support.
MROFF !! Jag heter AGNE, jag är född 29 januari, tycker det är dags att flytta till en egen Husse/Matte. Det sägs att jag är mycket lovande för både utställning och avel, jag har en fin stamtavla och är reg i SKK. Umm, kan bara hålla med tyckarna !! Jag är en glad kille, tycker om både stora och små tvåbentigar & fyrbentingar. Van att gå i koppel och springa lös i skogen. Gillar att åka bil. Fler bilder på mig och min bror finns på våran hemsida, vår mamma heter Mara. http://www.kennel-ellebell.se Ring min matte om du vill träffa oss.
Oscar är en supergullig liten affenpinschervalp på 5 månader som på grund av allergi hos tidigare köpare nu söker ett nytt varaktigt hem. Oscar är en väldigt lättsam och mysig valp som gillar att mysa i soffan, leka och busa. Han kan vara ute utan koppel och kommer gärna om man har en godis i handen. Affenpinschern är en liten sällskapshund där vikten ligger mellan 4-5 kilo och höjden mellan 25-30cm. Har du frågor och funderingar så tveka inte att slå en signal.
Liten kennel med uppfödning i hemmiljö.