Quantcast
Till salu inom: ”

age trac redskapsbärare säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljes: 1 st AGE TRAC med plog,sandspridare och sopvals samt tippflak. Fungerar men med ett litet "fel", tändningslås behöver bytas, det är en fjäder som gått av så nyckeln går ej tillbaka aut,man får göra det själv. Låset fungerar utan problem ändå bara man vet om det. VW 1600 motor. Hydraul fram och bak. 32000 kr Mailar inte gärna, så ring om intresse finns.
Age Trac 316 Automatic 1994 i näst intill nyskick 1200 timmar Maskinen är en svenskbyggd redskapsbärare med plats för 2 personer i hytten och har fjädrande / dämpade stolar och gör ca 30 km/h och är därmed väldigt lätt att transportera runt så den lämpar sig väl för t,ex uthyrning Maskinen är utrustad med en grävmaskin / minigrävare som har en räckvidd på ca 4 meter och klarar ett grävdjup på ca 3 meter. Fram är den utrustad med en redskapsbom / redskapsfäste som är helhydraliskt och som manövreras inifrån hytten , bomen har även flytläge och snabbfäste och lämpar sig mycket bra till att montera snöplog på eller exempelvis ett sopaggregat. Utöver hydraliken till grävmaskinen och redskapsbommen så finns det kraftuttag med snabbkopplingar både bak och fram. Maskinen har även en självlåsande draganordning och ser ut som ett lastbilsdrag men i mindre storlek. Motorn som driver maskinen är en bensindriven industrimotor från tyska Volkswagen Maskinens längd: ca 4 meter Maskinens bredd: 130cm Maskinen har gått ca 1200 timmar. Maskinen är privatägd = ingen moms. Har ni några frågor eller om fler kort önskas så är det bara att höra av sig på mail eller telefon (Sökord: grävmaskin, minigrävare, redskapsbärare )
Agegård traktor Snöblad, VW motor, extra hyd.uttag fram & bak, startar och funkar men behöver en översyn Ej moms OBS Batteri motvikten medföljer ej Pelle 0768772236 Jerker 0705705990
Redskapsbärare med snöblad, grävagregat och tippbart flak. Ring för mer info 070-3677445 Endast byte mot traktor. Hjullastare. Traktorgrävare. Baklastare. Minigrävare
Plogblad och tippflak. Motorn behöver en service och flaket rostlagas. (lånad bild) ring för mer info.. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.