Quantcast
Till salu inom: ”

aimpoint säljes

Tidigare annonser till salu

Säljer av ett kikarsikte som jag inte har någon användning av längre då jag köpt ett nytt! Är ett Leupold 2-7 i mycket bra skick (nyskick) Perfekt för tex älgpasset, drev jakt mm, långt ögonavstånd Hade tänkt mig 2900:- för det eller bytes mot aimpoint, (QR- ringarna ingår ej) (Kan skickas om så önskas) Hör gärna av dig om du undrar över något! MVH Fredrik Alexandersson 0708767535
Husqvarna 9,3x57 Nytt patronläge, kortad pipa till 51 cm. Aimpoint rödpunktssikte. Följer med ett nytt batteri till siktet. Jakt ammunition 21 st Alaska 18,5 gram, Helmantel 8 st 10 gram och 17 st jaktmatsch. Vapnet kräver licens. Jag nås säkrast efter kl, 20:00 Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Som rubriken säger, ett s kulvapen. Vad jag förstått ett av de få vapnen i Sverige. Licenstillverkat i Japan. Skjuter tätt. Trycket är fantastiskt i mitt tycke. Stocken är grov och i högglans. Skickar även med en del ammunition både för jakt och övning. Skickar även med ett aimpoint mark3 och en kinesisk bushnell kikare då jag inte har behov av dem. Säljer med andra ord inte de separat. Självklart licenskrav! Kan även tänka mig att byta mot en kombi klass1 med extra hagel pipset eller lättvikts aluminium kanot.