Allt till salu inom "air hockey bord"

Sortering:
Air Hockey Bord
Norrköping
8 dagar

Air Hockey Bord Visa liknande

4 500 kr
Blocket.se
multi spel bord
Boden
1 månader

multi spel bord Visa liknande

350 kr
Blocket.se
Air hockey bord
Tierp
2 månader

Air hockey bord Visa liknande

500 kr
Blocket.se
Air hockey
Västerås
3 månader

Air hockey Visa liknande

500 kr
Blocket.se
airhockey
3 månader

airhockey Visa liknande

1 100 kr
Blocket.se
Air hockey
3 månader

Air hockey Visa liknande

500 kr
Blocket.se
Air-Hockeybord
Butik

Air-Hockeybord

599 kr
NYTT Funstuff.se
Air Hockey Bord
Butik

Air Hockey Bord

649 kr
NYTT Partykungen
Mini Airhockey Spelbord
Butik

Mini Airhockey Spelbord

699 kr
NYTT Partyhallen
Visar sida 1 av 2

Tidigare annonser till salu

Övrigt  ·  Gävle

Airhockeybord

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Airhockeybord Arena Black, Väldigt lite använt, ligger i kartongen som den levererades med. Kraftig ben- och sargkonstruktion med ställbara ben och spelyta av MDF med svart högglans. Kraftfull 230V fläkt. Storlek bord: 183x91x81 cm Vikt: 52 kg Startpaket: 2 Puckar 2 Puschar Övrigt: Elektronisk räkneverk Pris: 2000 kronor Kan levereras till Stockholm Air Hockey spel
2 000 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Värmlands län

Air Hockeybord

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Tjena! Säljer mitt Air Hockey spel pga. ingen spelar på det längre. Fick Air Hockey spelet som premie för jultidnings försäljning. Spelet är i fint skick men som sagt används inte längre. Fläkten går på 230 V. Till bordet inkluderas: -2st pushar en röd och en svart. -2st puckar en röd och en svart. Höjder och längder: Höjd: cirka 76cm Längd: cirka 122cm Bredd: cirka 62cm Bara att ringa eller skicka sms, kollar inte mailen allt för ofta!
350 kr
Blocket.se

Gamesson Blue Air Hockey bordsspel

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Ett rejält Air-hockeybord som är mycket prisvärt jämfört med de "leksaksbord" som säljs i de stora leksaksvaruhusen. För lite mera pengar får du ett bord som känns stabilt och rejält rakt igenom. Spelbordet går att fälla ihop och placera på en mindre yta om det skulle behövas. Fakta 220V fläkt Elektronisk räknare Blå spelyta Inkl. puckar och puschers. Instruktioner för montering. Yttermått (cm): 155x73x81 Vikt (kg): 24 Tillverkare: Gamesson Endast några veckor gammalt, säljs på grund av utrymmesbrist.
599 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Göteborg

Dynamo Arctic 7- Airhockeyspel

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Dynamo Arctic 7 - Airhockey bord Instegsmodellen från världens mest erkända tillverkare. Ett Airhockeybord som tål tuffa tag. Air hockey bordet Dynamo Arctic 7 passar i skolor, fritidsgårdar såväl som hemma när kraven på spelglädje är högt ställda. Aluminium vallar Extra tyst högeffektiv fläkt Förstärkta ben Tjock laminerad spelskiva som tål hårda slag. Levereras komplett med puckar och pushers. Vi kan erbjuda paketpris tillsammans med bordtennisbord, fotbollsspel, darttavla eller biljardbord. Betalningsätt: Kort, faktura, avbetalning eller förbetalning. Frakt endast 59 kr.
13 795 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Vallentuna

Air hockey bord

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 26 dagar
Ett stort air hockey bord säljes. Efter inte så mycket användning under den senaste tiden har vi bestämt oss för att sälja bordet. Det är i fint skick och alla delar finns kvar. Med bordet ingår 2 puchers och 4 puckar. Bordet används enkelt med en kontakt i väggen. Den är just nu nermonterad men den har ben. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
500 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj