Quantcast
Till salu inom: ”

air hockey bord säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F

Tidigare annonser till salu

Airhockeybord Arena Black, Väldigt lite använt, ligger i kartongen som den levererades med. Kraftig ben- och sargkonstruktion med ställbara ben och spelyta av MDF med svart högglans. Kraftfull 230V fläkt. Storlek bord: 183x91x81 cm Vikt: 52 kg Startpaket: 2 Puckar 2 Puschar Övrigt: Elektronisk räkneverk Pris: 2000 kronor Kan levereras till Stockholm Air Hockey spel
Tjena! Säljer mitt Air Hockey spel pga. ingen spelar på det längre. Fick Air Hockey spelet som premie för jultidnings försäljning. Spelet är i fint skick men som sagt används inte längre. Fläkten går på 230 V. Till bordet inkluderas: -2st pushar en röd och en svart. -2st puckar en röd och en svart. Höjder och längder: Höjd: cirka 76cm Längd: cirka 122cm Bredd: cirka 62cm Bara att ringa eller skicka sms, kollar inte mailen allt för ofta!
Ett rejält Air-hockeybord som är mycket prisvärt jämfört med de "leksaksbord" som säljs i de stora leksaksvaruhusen. För lite mera pengar får du ett bord som känns stabilt och rejält rakt igenom. Spelbordet går att fälla ihop och placera på en mindre yta om det skulle behövas. Fakta 220V fläkt Elektronisk räknare Blå spelyta Inkl. puckar och puschers. Instruktioner för montering. Yttermått (cm): 155x73x81 Vikt (kg): 24 Tillverkare: Gamesson Endast några veckor gammalt, säljs på grund av utrymmesbrist.
Dynamo Arctic 7 - Airhockey bord Instegsmodellen från världens mest erkända tillverkare. Ett Airhockeybord som tål tuffa tag. Air hockey bordet Dynamo Arctic 7 passar i skolor, fritidsgårdar såväl som hemma när kraven på spelglädje är högt ställda. Aluminium vallar Extra tyst högeffektiv fläkt Förstärkta ben Tjock laminerad spelskiva som tål hårda slag. Levereras komplett med puckar och pushers. Vi kan erbjuda paketpris tillsammans med bordtennisbord, fotbollsspel, darttavla eller biljardbord. Betalningsätt: Kort, faktura, avbetalning eller förbetalning. Frakt endast 59 kr.
Ett stort air hockey bord säljes. Efter inte så mycket användning under den senaste tiden har vi bestämt oss för att sälja bordet. Det är i fint skick och alla delar finns kvar. Med bordet ingår 2 puchers och 4 puckar. Bordet används enkelt med en kontakt i väggen. Den är just nu nermonterad men den har ben. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.