Quantcast
Till salu inom: ”

andelshus vemdalen säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Vecka 45 uthyres ett nyproducerat fjällhus mitt i det snösäkra Vemdalen (Vemdalsskalet). Läget är det bästa tänkbara i direkt anslutning till Vemdalsskalets skidsystem samt till nyanlagda längdskidspår. Husen ligger på glidavstånd till/från den skidnedfart som kallas Nääsbacken och är således belägna ett stenkast från Västliften. Utsikten är milsvid från hus, tomt och veranda! Huset har tre sovrum om sammanlagt 10 bäddar, kamin och bastu. För ytterligare beskrivning och bilder följ länken nedan; http://www.andelshus.se/vara-objekt/vemdalen/klockarfjallet/klockarfjallet-start.php
Vecka 48 uthyres ett nyproducerat fjällhus mitt i det snösäkra Vemdalen (Vemdalsskalet). Läget är det bästa tänkbara i direkt anslutning till Vemdalsskalets skidsystem samt till nyanlagda längdskidspår. Husen ligger på glidavstånd till/från den skidnedfart som kallas Nääsbacken och är således belägna ett stenkast från Västliften. Utsikten är milsvid från hus, tomt och veranda! Huset har tre sovrum om sammanlagt 10 bäddar, kamin och bastu. För ytterligare beskrivning och fler bilder följ länken nedan; http://www.andelshus.se/vara-objekt/vemdalen/klockarfjallet/klockarfjallet-start.php
Nu söker vi en affärsmässig försäljningschef med bra nätverk – en social, driven och förtroendeingivande medarbetare. Ditt uppdrag är att söka upp kunder och presentera och representera Svenska Andelshus i Åre och Vemdalen samt identifiera och bygga relationer till nyckelpartners på destinationerna. Fokus är att sälja andelar i de högkvalitativa hus som är tillgängliga, att snabbt fånga upp leads som finns och skapas via ditt agerande på plats och de kanaler Svenska Andelshus har och utvecklar. Att vara ordningsam och administrativt lagd är ett fundament, att själv kunna kalkylera offerter och skapa kontrakt ser vi som en självklarhet. Du måste ha körkort och kunna vara flexibel i dina arbetstider. Tillträde: dec/jan 2012-13 Ansökan senast den 21 oktober Mer info: www.andelshus.se Sänd din ansökan (CV, meritförteckning, personligt brev och referenser) till per.mellstrom@manchesterab.se För vidare information om tjänsten, kontakta Per på tel 070 - 609 33 98 eller via mail ovan.
Tillfälle att förvärva andel i fristående mycket fräscht fritidshus på Vemdalsskalet. 12 bäddar i fyra sovrum, 2 v-rum, fullt utr kök m stor matplats, dusch fullt utrustat med tvättutr o bastu, även dusch/wc öp. Återstående veckor 2011: 22, 26, 32, 44 samt 51 (jul). Ski-in ski-out. Närhet till fjäll, fiske o golf mm. Bilder: googla på "Ströms väg Vemdalen"
Jag säljer mitt andelshus i vackra Vemdalsskalet! Jag köpte min andel i huset för snart två år sedan och säljer nu p g a tidsbrist. Huset var då nyproducerat. Huset har bästa tänkbara läget med direkt anslutning (ski-in/out) till Vemdalsskalets pister. Huset är på ca 115 kvm, mycket vackert, inredning och standarden är hög. Det finns tre sovrum, två toaletter med dusch (två duschar i det ena), bastu, tvättmaskin, torkskåp, förråd, två vardagsrum, kamin, uttag för motorvärmare. Huset har en öppen planlösning och perfekt för att umgås i. Husdjur är tillåtna. Det är fri utsikt över Sonfjället, helt fantastiskt! Vemdalen med omnejd erbjuder fantastiskt friluftsliv med utförsåkning, längdskidåkning, skoterleder, fiske, vandring etc. Som andelsägare har man fem veckor varje år. Veckorna i år (vecka 49 samt nyårsveckan), 2013 och 1014 är bestämda. Föreningen är stabil. Månadskostnaden är 1100 kr fr o m nästa år. I det ingår all drift, visst underhåll, räntor etc. Som andelsägare i detta hus behöver du inte renovera eller utföra annan skötsel av huset. Pris 235 000 kr eller högstbjudande. Tillträde efter överenskommelse. Jag kommer att vara där i vecka 42 och kan då visa huset! Jag kan maila stadgar, protokoll etc utifrån önskemål om seriöst intresse finns.