Allt till salu inom "andelshus gotland tofta till salu"

Sortering:
Människans texte
Gotlands län
Idag

Människans texte Visa liknande

400 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Fritidshus  ·  Gotlands län

Krokstädestigen 6 Tofta, 149 kvm

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 23 dagar
Nu har du chansen att bli delägare i ett av Tofta strands finaste och modernaste hus. Detta andelshus, som är beläget på en stor härlig tomt, har mycket hög standard med tre sovrum och två badrum. Två allrum, ett med en värmande öppen spis. Som andelsägare får du fem fantastiska veckor per år på paradisön Gotland. När ni kliver innanför ytterdörren väntar en välkomnande hall med gott om plats för ytterkläder och skor. I hallen finns även spegelgarderober och en läcker svängd trappa upp till övre plan. Hallen är öppen mot kök och allrum. Köket är modernt i vitt med släta luckor och lådor. Alla bänkskivorna är av svart avgranit. I köket finns även en köksö som innehåller en inbyggd mikro samt fungerar både som arbetsyta och frukostplats. Vidare så finns en infälld induktionsspis, varmluftsugn, diskmaskin, fläktkåpa i rostfritt samt fristående kombinerad kyl/frys med ismaskin. Vardagsrum karakteriseras av den öppna planlösningen samt av den fantastiska rymden tackvare drygt sex meters takhöjd. En murad öppen spis ger den extra lilla myskänslan. Från vardagsrummet, mot terrassen finns stora glaspartier med med två par öppningsbara dubbeldörrar. Från köket finns dessutom ytterligare en glasdörr till husets motsatta sida. Entréplanet består även av en toalett med dusch samt av ett lyxigt helkaklat badrum med bubbelbadkar, dusch-hörna med välvda glasdörrar, wc och handfat samt en bastu med tillhörande fönster. Sovrumsavdelningen består av två rum med 6 bäddplatser. Båda rummen har dubbla glasdörrar ut mot terrassen. Övre plan På övervåningen finns ett sovrum samt ett allrum. I sovrummet finns bland annat två sängar och fina glasdörrsgarderober. Allrummet innehåller en bäddbar soffa där det finns plats för två sovande. Allrummet flyter på ett härligt sätt ihop med det övriga huset tackvare det fina glasräcket. Tomten är generöst tilltagen och består ungefär till lika delar av gräsmatta samt lättskött naturtomt. I anslu...(Klicka på länken för mer information)
0 kr
Blocket.se
Fritidshus  ·  Gotlands län

En andel i andelshus på Gotland (Tofta)

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 2 månader
En 10-dels andel i nybyggt, strandnära andelshus i Tofta. Tillgång till 5 veckor per år. Perfekt för familjen! 6 bäddar i 3 sovrum, i detta nybyggda och trivsamma fritidshus 2 km från Tofta Strand, och bara ett par hundra meter till havet. (Ytterligare 2 tält/extrasängar finns i huset, så totalt 8 sängplatser finns). - Promenadavstånd till havet. - 15 minuter till vackra Visby. - Ett hus med hög standard. - Öppen planlösning. - Stor terrass. 115 kvadratmeter fritidsboende ger generöst med plats för upp till åtta personer. Huset har tre sovrum, tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare samt duschhörna, helkaklat badrum och toalett samt kök och vardagsrum i en öppen, luftig planlösning. Mysig kamin som värmer gott under kalla dagar. Från det stora sovrummet och vardagsrummet når man terrassen. Tomten gränsar mot en liten skogsdunge. Mycket fin, fler bilder mailas på förfrågan! LÄGE Från huset är det 2 mil till Visby stad, promenadavstånd till havet och dessutom är det bara ett par minuters bilresa till Visby GK:s golfbana och Tofta strand. FAKTA Byggnadstyp: 1-plansvilla i vinkel Byggnadsår: 2008 Månadsavgift: 785 kr/mån som inkluderar alla kostnader såsom el, värme, sophämtning, räntekostnader, skatter, VA-avgifter, försäkring, nyckelservice, kabel-tv samt avsättning till underhållsfond. (Obs: avisering om avgiftshöjning med ca 200 kr/mån fr o m 2012, beslutas vid nästa stämma). Huset är komplett utrustat med fina moderna inventarier. Alla möbler är nyinköpta och håller hög standard. Andelsägaren har rätt att hyra ut icke utnyttjade andelsveckor i andrahand. Hyresintäkten tillfaller dig som andelsägare. En sommarvecka går att hyra ut för ca 15-17.000 kr! Som andelsägare förfogar du årligen över fem veckors vistelse i huset. Val av vistelseveckor sker en gång per år vid den årliga föreningsstämman. Pris: 225000 kronor eller högstbjudande Tillträde: 14 okt (inför kommande föreningsstämma). Kvarvarande 2 andelsveckor på 2011 tillfaller nya andelsägaren.
225 000 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Gotlands län

Fritidshus

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 30 dagar
En unik möjlighet att förvärva 1 av 10 andelar i ett underbart fritidshus på 120 m2 inklusive loft, fullt utrustat med golvvärme, braskamin, TV, tvättmaskin, husgeråd mm. på Krokstädestigen 4, 800 meter från Tofta strand och 15 km söder om Visby. Andelarna såldes av Svenska Andelshus AB sommaren 2009. Huset är i bästa skick för åretruntboende och målades utvändigt samt taket i somras av professionella hantverkare på Gotland. Det finns tre hus på den grusbelagda vägen varav ett permanentboende samt ett, av Svenska Andelshus AB sålda andelar, sommaren 2011. Det är ett bekymmersfritt boende då både snöskottning och gräsklippning sköts av grannen. Kvarvarande disponibla veckor i år är vecka 21, 31 och 37. Månadsavgift på 1000:- som går till underhåll av huset samt räntor på lån. Andelen ger rätt till 5 veckor per år och bestäms vid årsmötet i oktober enligt fastställd plan. Mejla eller ring mig gärna för fler bilder på huset och ytterligare information som stadgar etc. Säljare är Ulf Lindgren som är ordförande i Tofta Fritid Ekonomisk Förening. Jag nås på 070-4451603 eller mail uln@kth.se
215 000 kr
Blocket.se

Havsnära andelshus i Tofta/Gotland, 5 v/år

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Vi säljer nu vår andel i andelshuset i Tofta på Gotland. Föreningen har god ekonomi. Kostnaden består endast av månadsavgiften på 985 kr. Totalt antal andelar är 10, vilket ger 5 veckors (varav en sommarvecka) vistelsetid per år. Goda möjligheter att hyra ut huset om ni inte kan vara där under era veckor. Området i Södra Tofta där andelshuset ligger, kommer sannolikt att kopplas in i fibernätet (för bredband via fiber). Huset är perfekt för familjen! 6 bäddar i 3 sovrum (samt 2 extra tältsängar) i detta nybyggda och trivsamma andelshus på promenadavstånd från Tofta Strand. - Promenadavstånd till havet. - 15 minuter till vackra Visby. - Ett hus med hög standard. - Öppen planlösning. - Stor terrass. 115 kvadratmeter fritidsboende ger generöst med plats för upp till åtta personer. Huset har tre sovrum, tvättstuga med tvättmaskin, torkskåp och torktumlare, helkaklat badrum och toalett samt kök och vardagsrum i en öppen, luftig planlösning. Från det stora sovrummet och vardagsrummet tar man sig enkelt ut på den generöst tilltagna terrassen. Läge Från huset är det ca 15 minuters bilfärd till Visby, promenadavstånd till havet och dessutom är det bara ett par minuters bilresa till Visby GK:s golfbana. Sommarvecka 24 är tillägnad till kommande andelsägare, samt en vecka i september. Fler bilder och info (om t ex föreningens ekonomi) fås via mail. Pris: 235.000 kr eller högstbjudande. Bud mottages fram till 30 april, därefter säljs andelen till högsta bud. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
235 000 kr
Blocket.se

Andelshus

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
En unik möjlighet att förvärva en av 10 andelar i ett underbart fritidshus på 120 m2 inklusive loft, fullt utrustat med golvvärme, braskamin, TV, diskmaskin, tvättmaskin, husgeråd mm. på Krokstädestigen 4. 800 meter från Tofta strand och 15 km söder om Visby. Andelarna såldes av Svenska Andelshus AB sommaren 2009. Huset är i bästa skick och målades utvändigt samt taket i somras av professionella hantverkare på Gotland. Det finns tre hus på den grusbelagda vägen varav ett permanentboende samt ett, av Svenska Andelshus AB sålda andelar, sommaren 2011. Det är ett bekymmersfritt boende då både snöskottning och gräsklippning sköts av grannen. Andelen ger rätt till 5 veckor per år och bestäms vid årsmötet i oktober enligt fastställd plan. För 2014 är valda veckor 7,17,28,39 och 43. Föreningen är välskött med trevliga och ansvarstagande ägare. Mejla mig gärna för fler bilder på huset och ytterligare information som stadgar etc. Säljare är Ulf Lindgren som är ordförande i Tofta Fritid Ekonomisk Förening. Pris 200.000:- samt en månadsavgift på 1000:- som går till underhåll av huset samt räntor på lån. Månadsavgiften är betald för 2013. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
200 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj