Allt till salu inom "antik bibel"

Sortering:
Antik Bibel
Linköping
Igår

Antik Bibel Visa liknande

60 kr
Blocket.se
biblar
Tranemo
14 dagar

biblar Visa liknande

750 kr
Blocket.se
Bibeln
Karlskoga
18 dagar

Bibeln Visa liknande

200 kr
Blocket.se
Antik bibel
Varberg
21 dagar

Antik bibel Visa liknande

450 kr
Blocket.se
Bibel Plunta
Butik

Bibel Plunta

169 kr
NYTT Partyhallen
Bibel För Barn
Butik

Bibel För Barn

279 kr
NYTT Ginza
Bibel 2000, Storstil
Butik

Bibel 2000, Storstil

859 kr
NYTT Ginza
Bibel Konfirmand Lila
Butik

Bibel Konfirmand Lila

339 kr
NYTT Ginza
Visar sida 1 av 2

Tidigare annonser till salu

Böcker och Litteratur  ·  Västernorrlands län

Antik psalmbok & bibel från 1800 talet

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Psalmboken kommer ifrån 1819 och är skriven på gammelsvenska. Den är ärvd från min mormors mormor från Norrmesunda. Bibeln från 1978 och är skriven på nysvenska. Är även den ärvd av samma släktgren. Tyvärr så har jag inget intresse av att ha kvar dessa utan ser hellre att dom hamnar hos rätt person som kan bevara dom på rätt sätt. Kan säljas separata. Säljes till högstbjudande Bibeln
0 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Ängelholm

Rökelse Myrra

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Myrra är ett harts från ett taggigt träd som växer runt den arabiska halvön. Myrra har använts sedan antikens egypten då den ingick i väldoftande salvor och oljor, i rökelser, i helig olja för smörjelse och balsamering. Den är omnämnd i Toran och den kristna Bibeln och används som rituell rökelse både inom den katolska och ortodoxa kyrkan. Handrullade kvalitétsrökelser från Indiska Krishnan. 20 st rökelsestickor á 24 cm. Leverans inom 24 timmar. Välkommen in i vår butik, för att se hela vårt sortiment och lägga din beställning. www.D7.se - Sveriges Största Attitydshop
39 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Stockholm

Bibel från 1851

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 18 dagar
En antik bibel utgiven av Östlund & Berlings Förlag, Norrköping, år 1851. Lädret i ryggen har torkat och börjat spricka. Det ena av de två metallspännena går ej att haka fast på grund av att metallpinnen i fästet har gått av. I övrigt är boken välbevarad och i fint skick. Välkommen att höra av dig om du är intresserad av att se fler bilder eller vill komma på en visning.
300 kr
Blocket.se

Oljemålning med Bibelmotiv

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
En oljemålning med motiv från Uppenbarelse-boken i Bibeln säljes. Mått: 72 x 62 inklusive ram som är målad med 24 karats bladguld enligt konstnären. Utan ram är måtten: 62 x 52. Konstnär: C. Jarlstam. Den har även en lampa monterad ovanför som kan tändas om man vill. Pris 1200 kr. (Sänkt från 2000 kr från början). Eller ge gärna ett bud. :-) Så länge annonsen ligger ute finns tavlan kvar. Svar via e-mail.
1 200 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Uppsala

Antika biblar

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Jag har tre biblar alla inbundna i skinn. Den äldsta har lite trasig rygg men alla sidor är kvar, den är daterad av första ägaren 1782. Den är skriven på både grekiska och latin. Den andra bibeln är utgiven 1895 och är i mycket bra skick . Den tredje bibeln är utgiven år 1890 också den i mycket bra skick . Den är stor och har beslag i metall. Jag säljer alla tre tillsammans. Tyvärr så har min kamera gått sönder så jag har ingen bild att lägga ut. Priset kan diskuteras vid snabb affär!
1 200 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj