Quantcast
Till salu inom: ”

antik bibel säljes

Bevingat
F

Tidigare annonser till salu

Psalmboken kommer ifrån 1819 och är skriven på gammelsvenska. Den är ärvd från min mormors mormor från Norrmesunda. Bibeln från 1978 och är skriven på nysvenska. Är även den ärvd av samma släktgren. Tyvärr så har jag inget intresse av att ha kvar dessa utan ser hellre att dom hamnar hos rätt person som kan bevara dom på rätt sätt. Kan säljas separata. Säljes till högstbjudande Bibeln
Myrra är ett harts från ett taggigt träd som växer runt den arabiska halvön. Myrra har använts sedan antikens egypten då den ingick i väldoftande salvor och oljor, i rökelser, i helig olja för smörjelse och balsamering. Den är omnämnd i Toran och den kristna Bibeln och används som rituell rökelse både inom den katolska och ortodoxa kyrkan. Handrullade kvalitétsrökelser från Indiska Krishnan. 20 st rökelsestickor á 24 cm. Leverans inom 24 timmar. Välkommen in i vår butik, för att se hela vårt sortiment och lägga din beställning. www.D7.se - Sveriges Största Attitydshop
En antik bibel utgiven av Östlund & Berlings Förlag, Norrköping, år 1851. Lädret i ryggen har torkat och börjat spricka. Det ena av de två metallspännena går ej att haka fast på grund av att metallpinnen i fästet har gått av. I övrigt är boken välbevarad och i fint skick. Välkommen att höra av dig om du är intresserad av att se fler bilder eller vill komma på en visning.
En oljemålning med motiv från Uppenbarelse-boken i Bibeln säljes. Mått: 72 x 62 inklusive ram som är målad med 24 karats bladguld enligt konstnären. Utan ram är måtten: 62 x 52. Konstnär: C. Jarlstam. Den har även en lampa monterad ovanför som kan tändas om man vill. Pris 1200 kr. (Sänkt från 2000 kr från början). Eller ge gärna ett bud. :-) Så länge annonsen ligger ute finns tavlan kvar. Svar via e-mail.
Jag har tre biblar alla inbundna i skinn. Den äldsta har lite trasig rygg men alla sidor är kvar, den är daterad av första ägaren 1782. Den är skriven på både grekiska och latin. Den andra bibeln är utgiven 1895 och är i mycket bra skick . Den tredje bibeln är utgiven år 1890 också den i mycket bra skick . Den är stor och har beslag i metall. Jag säljer alla tre tillsammans. Tyvärr så har min kamera gått sönder så jag har ingen bild att lägga ut. Priset kan diskuteras vid snabb affär!