Quantcast
Till salu inom: ”

antik soffa säljes

Möbler

Helsingborg

Tidigare annonser till salu

Soffan är fräsch och fin inga fula fläckar på tyget. Soffan är av blandstil. h95cm d74cm b180cm 420kr Finns i vår butik i centrala Östersund på Storgatan 41, mittemot Arbetsförmedlingen inne på gården. Butiken är öppen Måndag till Fredag 11-18, Lördagar 10-16 och Söndag 11-15. Vi tar även kort i vår butik Hemkörning går att ordna över hela Sverige med Bussgods eller möbeltransport. Frakt Exempel lokalt (möbeltransport) Centrala Östersund 150kr Lugnvik, Torvalla och Frösön 200kr Brunflo 350kr. Maila för frakt pris i resten av Sverige.
Passa på..... !!! Antika möbler säljes pga platsbrist 1st fåtölj 1st soffa Enligt bilder, på bilderna ser klädseln dålig ut men detta beror på att det stått saker ovanpå, alltså inget fel Ge mig ett bud!! Möblerna avhämtas på Öckerö, kan eventuellt köras till göteborg på släp vid ett bra pris och snabb affär Maila eller ring för mer info
Soffa/utdragsäng 1850-tal från Västra Härjedalen, Funäsdalsfjällen. Orginalmålad. Längd 187cm Djup 60cm invändigt Längd 180cm invändigt Perfekt som gästsäng och kombinerad soffa. Pris 4900kr. REAPRIS JUST NU 2900kr. Mer info finns på www.antikloftet.se Antikloftet ligger på Vemhåns Fiskecamp och Ridcenter. Öppet alla dagar, ring 070-6235764 om vi inte är på "Loftet", vi finns alltid hemma på gården, då vi även har ridverksamhet med Islandshästar. Hos oss kan du även betala med kort. Vi kan skicka med Schenker över hela Sverige.
Vet inte alls året på den men det är arvegods från Tyskland. Det har stått i min källare i 15 år nu så jag behöver inte lyssna på några skambud för då kan det stå kvar. Den är omklädd en gång men jag vill tro originalklädsel finns på baksidan om man ville återställa den till liknande. Ge mig ett rimligt bud i närheten av det jag begär.
Soffa och 2 st fåtöljer, 1950-tal. Svärtade ben och armlän i trä. Lösa resårstoppade sittplymåer. Höjd 89 cm, sitthöjd 40 cm, soffans bredd 133 cm, fåtöljernas bredd 67 cm. Klädsel med smärre fläckar. Denna vara är till försäljning på Lauritz.com Alla varor säljs till högstbjudande. För att köpa och sälja på Lauritz.com behövs ett kundnummer, vilket ni enkelt och utan förpliktelser kan registrera på vår hemsida.