Quantcast
Till salu inom: ”

antik jordglob bar säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Sekretär

Stockholm

Tidigare annonser till salu

Jag säljer en mycket fin "barglob" som är i ypperligt skick. Otroligt snygg, praktisk och lätt att flytta då den går på hjul. Inuti jordgloben finns det plats för ett antal flaskor med fack för glas vid sidan. Allt inpaketerat i en jordglob av antik stil. Prisidé:1100kr Kommod i gammal stil. Osäker på ålder, men den är definitivt från förra milleniet! Något skadad, men ingenting som inte går att åtgärda om man vill. Tycker dock det är charmigt när den ser använd ut. Prisidé: 1800kr Sänggavel i mahogany. Snygg, enkel. Prisidé: 300kr Nås via mail eller telefon, vardagar efter 17.00.
Mycket fin mini bar på hjul i gammaldags stil. Den rymmer ca 5st 1 liters flaskor inuti samt några whisky glas om man önskar. Det finns tre stycken urfrästa fack under Globen med plats för totalt 9 flaskor till. Den är 60cm i diameter och 85cm hög. Det går att skruva av locket och då går den utan problem in i en kombi bil. OBS! Svarar ej på mail.
Stor (!) och rymlig barglob i antik stil av typen Zoffoli-bar. Mycket fin. Ekvatorial-Diameter 50 cm (70 cm totalt, höjd c:a95 cm). Gediget handarbete med fina detaljer i konstruktion och genomarbetad karta i antik stil. Nypris c:a 4.500,- Oumbärlig utrustning i ett trivsamt hem. Argbiggor och moraltanter göre sig icke besvär.
I antik stil. Nyskick.