Quantcast
Till salu inom: ”

antik jordglob bar säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

kandilaber

Blekinge län

Tidigare annonser till salu

Jag säljer en mycket fin "barglob" som är i ypperligt skick. Otroligt snygg, praktisk och lätt att flytta då den går på hjul. Inuti jordgloben finns det plats för ett antal flaskor med fack för glas vid sidan. Allt inpaketerat i en jordglob av antik stil. Prisidé:1100kr Kommod i gammal stil. Osäker på ålder, men den är definitivt från förra milleniet! Något skadad, men ingenting som inte går att åtgärda om man vill. Tycker dock det är charmigt när den ser använd ut. Prisidé: 1800kr Sänggavel i mahogany. Snygg, enkel. Prisidé: 300kr Nås via mail eller telefon, vardagar efter 17.00.
Mycket fin mini bar på hjul i gammaldags stil. Den rymmer ca 5st 1 liters flaskor inuti samt några whisky glas om man önskar. Det finns tre stycken urfrästa fack under Globen med plats för totalt 9 flaskor till. Den är 60cm i diameter och 85cm hög. Det går att skruva av locket och då går den utan problem in i en kombi bil. OBS! Svarar ej på mail.
Passar lika bra på ett slott som hemma hos dig med intresse för inredning och design. Inuti globen hittar du ett rymligt barskåp med plats för dina favoritdrycker och glas. Se dig själv öppna baren för att blanda till en drink till dina djupt imponerade vänner! Jordgloben är försedd med hjul för att lätt kunna flyttas runt. Diameter på jordgloben 50 cm Bredd 70 cm Höjd 91 cm Begagnad,några små repor finns vid noga koll. Nypris 5000:- Pris: 2500:- eller högstbjudande
Stor (!) och rymlig barglob i antik stil av typen Zoffoli-bar. Mycket fin. Ekvatorial-Diameter 50 cm (70 cm totalt, höjd c:a95 cm). Gediget handarbete med fina detaljer i konstruktion och genomarbetad karta i antik stil. Nypris c:a 4.500,- Oumbärlig utrustning i ett trivsamt hem. Argbiggor och moraltanter göre sig icke besvär.
I antik stil. Nyskick.